Uit de handen van een narcist

Uit de handen van een narcist | Geld inzamelen
 
 

Dit is mijn verhaal ,

 

7 jaar lang ben ik in de handen geweest van een zware narcist. Ik onderging jaren lang emotionele zowel als fysieke mishandeling. Samen hebben we een dochter van ondertussen 11 jaar. 

 

Het begon allemaal met isolatie. Ik mocht niet omgaan met vrienden. Ik mocht mijn familie niet meer zien. Ik mocht niet gaan werken want dan zou ik vreemdgaan. Ik zou hem bedriegen. Ik zat hele dagen thuis binnen vast. Ik mocht enkel naar buiten om mijn dochter naar en van school te gaan halen en dan nog liet hij mij controleren door iemand zodat ik zeker en vast nergens anders naar toe zou gaan.

Ik werd gedwongen tot mijn lichaam online bloot te geven aan vreemde mensen. Al het geld wat hier uit kwam ging allemaal naar hem. Ik moest hem volledig onderhouden en hij deed met mij wat hij wilde.

Na 7 jaar van vernederingen, dreigementen en fysieke mishandeling heb ik toch de stap gezet om bij hem weg te geraken. Het was dit of het was mijn eigen iets aan doen want ik kon gewoon niet meer verder op deze manier.

 

Uiteindelijk heb ik nu een eerste stap gezet en ben ik bij het caw terecht gekomen.

Ik heb mijn dochter meegenomen en we verbleven in een opvanghuis. Maar hij vond mij al snel en heeft mijn dochter afgepakt. Hij heeft altijd gezegd dat als ik bij hem weg zou gaan hij mijn leven tot een hel zou maken. En dit deed hij dus ook. Hij pakte mijn dochter af. Heeft al mijn kleren , persoonlijke bezittingen en dergelijke op het containerpark gegooid. Ik moet helemaal van nul opnieuw beginnen. Ik ben mijn dochter kwijt en ik heb ook geen enkele bron van inkomen. Ik heb geen onderdak buiten een opvang waar ik verblijf momenteel. Ik wil vechten voor mijn dochter maar de advocaatskosten zijn zo duur dat ik dit niet kan betalen , ik wil mijn leven terug op punt krijgen en ik wil laten zien dat het ook anders kan.

 

Iedere vrije gift zou mij enorm helpen om mijn leven terug op de rails te zetten en opnieuw te beginnen. Ik weet dat ik het kan, ook al is het absoluut niet makkelijk om dit deel los te laten. Ik ben gekraakt van binnen. Ik heb helaas ook al meerdere beroertes gehad die veroorzaakt worden door stress. Ik heb momenteel problemen met mijn hart die verder zullen moeten opgevolgd worden. Maar ik zal hier sterker uitkomen! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0% / 28 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.