Tweede kans 1 jarige opleiding

Tweede kans 1 jarige opleiding | Geld inzamelen
 
 
Help, ik heb geld nodig om te gaan studeren.

Na de afronding van mijn studie Rechten, had ik door omstandigheden geen tijd om de baan te vinden die ik wilde. Ik zat vast aan een koophuis door een verbroken relatie, ik heb moeten lenen om te kunnen studeren en dus een studieschuld etc. Er moest dus 'brood' op de plank komen. De eerste baan die ik heb gevonden, heb ik aangenomen. Nu zit ik al zeven jaar ‘vast’ in de financiële dienstverlening. Door het verplichte thuiswerken ben ik tot een aantal inzichten gekomen:
- In het bedrijf waar ik werk, zal ik niet verder komen, 
- ik wil niet meer leven op de automatische piloot van slapen, douchen, ontbijten, de fiets op, werken, naar huis en de Appie, koken en slapen en dat tot mijn 65ste,
Derhalve heb ik besloten om te gaan doen wat ik leuk vind en waar ik voor heb geleerd. Ik wil als zelfstandige aan de slag op het vlak van juridische vraagstukken rondom blockchain, privacy en IT-contracten. Nu het enige tijd geleden is dat ik ben afgestudeerd en er in de loop der tijd veel veranderd is, wil ik heel graag een éénjarige opleiding doen bij ICT-Recht in Amsterdam.


 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.