Tweede hands elektrische fiets

Tweede hands elektrische fiets | Geld inzamelen
 
 

De hoofdfoto is de fiets die gestolen is , zou graag weer zo'n zelfde fiets terug willen.

Wij zouden graag hulp willen bij het aanschaffen van een tweede hand of nieuwe elektrische fiets.

27 augustus zijn mijn vriend en ik en onze zoontje boodschappen wezen doen bij de dirk van de broek in Vlaardingen centrum op de fiets . Ik had mijn fiets opslot gedaan en mijn vriend ook en ook aan een extra slot. Wij zijn 10 minuten binnen geweest en kwamen buiten fiets van mijn vriend weg. Ik ben weer terug gelopen bij de dirk naar binnen met de vraag of wij inzage mochten je de beelden dit mocht niet vanwege privacy van de persoon. 

28 augustus heb ik contact met de manier van de dirk met de vraag of hij aub voor mij wilde kijken of er iets te zien was op de beelden en JA hoor deze persoon was goed te zien zei de manager.  28 augustus ook gelijk aangifte gedaan en de fiets staat nu als gestolen opgegeven.  Alleen het OM bepaalt of de aangifte in behandeling word genomen maar de agent kon mij vertellen dat er andere aangiftes meer prioriteit hadden 

 

Nu zullen jullie je wel afvragen waarom ik deze doneer actie start Wij zitten nu al ruim 8 jaar onder bewindvoering en hebben gewoon weg geen budget voor een tweedehands elektrische fiets. 

 

Ik hoop dat er mensen zijn die ons willen helpen. 

 

Liefs melissaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 800,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.