Turnkleding 2020 2021

Turnkleding 2020 2021 | Geld inzamelen
 
 
Turnkleding voor de minima 2020

In maart 2020 stopte alle sport activiteiten. Wij krijgen elk jaar veel verzoekjes van sportfondsen, clubs en leden om via spaaracties, bonnen en fondsen sportkleding te leveren aan de minima. Als straks de turn/gymsport weer start en jouw dochter/zoon is uit zijn turnkleding gegroeid, dan is jouw budget voor dit jaar misschien wel op. Omdat je ook spullen voor schoolgym nodig hebt, of omdat je jouw bonnen al gebruikt hebt in de maanden januari / februari en die "nieuwe" kleding niet meer past als na de zomer de sport weer starten mag!

Wij vragen zoveel mogelijk mensen ( bedrijven, particulieren) een kleine donatie te doen, zodat wij na de zomerstop, de minima kunnen voorzien van 150 gratis turnpakjes! 150 blije turn(st)ers in de zalen! 150 ouders zonder stress om de sportkleding. 

- iedereen mag doneren

- er is geen minimaal bedrag

- sponsors van meer dan €100,- mogen 1 jaar lang, elke maand 1 gratis advertentie op onze social media kanalen plaatsen ( 4000 leden )

 

Om in aanmerking te komen voor een gratis pakje, mag jij het bestuur van jouw club vragen ons een berichtje te sturen vanaf 1 september. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.