fix my life | Geld inzamelen
 
 

fix my life

Geef Maartje haar leven terug!!!!

UPDATE 21-12-2018

 

Maartje heeft het Ehlers Danlos syndroom, een bindweefselaandoening. Het bindweefsel in haar lichaam is te zwak, en aangezien dit in heel je lichaam zit heeft het invloed op alles. Bij Maartje uit het zich vooral in haar nek en oogpijn. Haar nek WAS dusdanig instabiel dat haar wervels in haar hersenstam duwden. We praten hier in verleden tijd want 29 november is Maartje hieraan geopereerd in Barcelona door dr. Gilete en dr. Oliver. Deze neurochirurgen zijn gespecialiseerd in EDS, het vergt een speciale aanpak om deze patiënten te opereren. Deze operatie hebben we zelf, door geld te lenen en al ons spaargeld, betaald omdat de zorgverzekering dit niet wilt vergoeden. De operatie is met succes uitgevoerd. Er is duidelijk verschil te merken. Het enige wat niet minder is of weg is, is de pijn in haar ogen. Dr. Gilete is verder gaan zoeken en is op een totaal ander probleem gestuit. De halsader in haar nek zit bekneld, waardoor de druk in haar hersenen te groot is, dit verklaart haar oogpijn. Haar linkeroog is al dusdanig aangetast dat zij hier al minder mee ziet, op den duur kan zij blind worden aan dat oog. Dr. Gilete ziet dit nu voor de 2e keer in zijn totale loopbaan, het is weer een zeldzaam iets. De enige oplossing is nog een operatie. We zijn weer volop met de verzekering bezig maar ook nu is nog niet zeker dat ze dit gaan vergoeden. Al ons geld zit in de 1e operatie en lenen kunnen we echt niet meer. Het gaat om een bedrag van ongeveer 23000 euro . We zitten emotioneel er doorheen en financieel helemaal. We kunnen echt alle hulp gebruiken, om schulden af te betalen en als de verzekering ook deze niet vergoed, om deze operatie te bekostigen. Ze is pas 19 jaar en dan al zoveel ellende. Het is gewoon niet eerlijk!!!

doneren kan ook rechtstreeks op https://fixmylife.nl/eenvoudig-doneren/ : NL66INGB0008677713 t.n.v. stichting FIX MY LIFE

For updates: facebook: turn the pain into power

Gisèle van den Kerkhof
01-11-2018

De website is online www.fixmylife.nl


Gisèle van den Kerkhof
29-10-2018

Vanavond, 29 oktober, was op tlc bij body bizar te zien wat voor operatie Maartje zo nodig heeft. Misschien interessant om te kijken!!! Seizoen 6 afl. 1.

Zodra ik een link heb dan plaats ik hem.


Gisèle van den Kerkhof
29-10-2018

De stichting is in de lucht. Alles is nu geregeld! We zijn het weekend druk bezig geweest om bedrijven aan te schrijven.


Gisèle van den Kerkhof
26-10-2018

Gistermiddag getekend bij de notaris! Stichting FIX MY LIFE is een feit. Nu nog wachten op de kamer van koophandel en dan zijn we er helemaal klaar voor.


Gisèle van den Kerkhof
19-10-2018

Vandaag gebeld door de verzekering. Ze gaan niet uit betalen en wij snappen er niets van. De redenen die ze aanvoeren zijn apart, heel apart. Helaas kunnen we daar niet over uitwijden omdat wij het hier niet bij laten zitten. Ondertussen zouden we jullie willen vragen om deze actie massaal te delen! 

Laat een reactie achter

309 donaties
€ 7.592,00
Doel: € 75.000,00
10%

Deze actie is gesloten.