Geld inzamelen | Tuinhuis Kosten
 
 

Tuinhuis Kosten

Tuinhuis bouwen pallets voor Moeder

Hallo allemaal,

Ik heb een bouwtekening van een tuinhuis van pallets die ik graag voor mijn moeder wil bouwen in de achtertuin, nu ben ik alleen op zoek naar amerikaanse pallets omdat die makkelijker zijn om aan balken vast te maken, het tuinhuis zoals op de foto dat is wat het moet worden, alleen zijn de kosten van deze pallets niet duurzaam. heb er zo rond de 80/90 nodig alleen voor het bouwen, gaat heel veel kosten.

Mijn moeder houd van tuinieren alleen dan zou dit tuinhuis de ideale oplossing zijn om haar planten in te verpoten, en eventueel haar tuinspullen in kwijt te kunnen, met betrekking tot winter etc.

Wat ook in het tuinhuisje komt is een houtkachel zodat ze in de winter lekker warm kan zitten en heerlijk kan genieten van de warmte en haar tuinhuis!

Ramen en deur zijn niet meer nodig die heb ik al gratis gekregen, het gaat enkel om de pallets en het frame, voor alle donaties wil ik een muur maken met al jullie namen erop zodat mijn moeder jullie hardstikke geweldig voor kan bedanken en terug naar kijken.

In tegenstelling wil ik ook persoonlijk jullie een videoboodschap aanbieden + de opnames van het huisje.

Het tuinhuisje komt wel een beetje anders eruit te zien, aangezien het een soort van blokhut word waar ze ook lekker van kan genieten, met vrienden en vriendinnen!

Hopelijk wil deze actie lukken, aangezien ik dit als cadeau wil geven aan haar, want ze weet dus van niks!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.000,00
1%