Trouwen, geboorte, begraven en zo weinig tijd | Geld inzamelen
 
 

Trouwen, geboorte, begraven en zo weinig tijd

Een fantastische bruiloft en een mooie begravenis

Dit is Ron, rechts. Mijn beste vriend.

Ron zou samen met zijn vriendin in 2013 een kindje krijgen en gaan trouwen. Ze konden hun geluk niet op omdat het maar niet wilde lukken. 5 Maanden voor de geboorte kwam het verschrikkelijke nieuws dat zijn beide ouders bij een ongeluk in buitenland om het leven waren gekomen. Nog amper van dit grote verlies/verdriet bekomen werd hij 2 maanden voor de geboorte van hun kindje door het ziekenhuis gebeld. Zijn vriendin maar ook hun kindje waren door (toen) onverklaarbare reden beide overleden.

Ron is zijn zaak kwijtgeraakt, heeft zijn huis moeten verkopen (38000 restschuld) en heeft een suïcide poging gedaan. Na echt alles kwijt te zijn geraakt is hij bij een bewindvoerder terecht gekomen,  in de WSNP.

Na jaren van vechten om uit het diepe dal te komen is hij begin 2017 een hele lieve vrouw tegen gekomen. (Haar man verloren door een hartstilstand) Begin dit jaar blijkt ze zwanger te zijn. Het leven lacht mijn vriend weer een beetje toe totdat....

Hij op een dag wakker wordt en overal bloed vind in zijn bed en slaapkamer. Hij gaat meteen via de huisarts naar het ziekenhuis. Al vrij snel werd het duidelijk, longkanker met uitzaaiingen naar andere gebieden. Hij zal zijn nog niet geboren kind niet kunnen zien opgroeien volgens de artsen.

Doordat er geen geld is wil ik samen met mijn broer het via deze weg proberen:

-Een fantastische bruiloft te organiseren met echt alles erop en eraan

-Een hele mooie begravenis met een plaats voor minimaal 20 jaar zodat zijn kind hierheen kan gaan wanneer het ouder is.

-Een kinderkamer

-De rest van zijn schuld aan de bewindvoerder geven zodat zijn vrouw daar niet mee komt te zitten. Dit is niet veel meer want hij zou in December klaar zijn.

-Als er meer binnenkomt of overblijft dan gevraagd  zal dit in een fonds/bank terecht komen voor de baby. Als het minder is zal gekeken worden, in overleg, wat de grootste wens is.

Ik hoop echt dat we dit aan Ron, Karin en .....De baby kunnen geven. Wil een ieder dit delen op welke social media, werk, email of wat dan ook? 

Bij voorbaat dank  voor het lezen, delen of geven.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 22.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.