Trip naar Neuschwanstein

Trip naar Neuschwanstein | Geld inzamelen
 
 

Hoi allemaal,

 

Ik organiseer deze doneeractie voor mijn schoonzus. Ze is dol op fotografie en kastelen. Haar grote droom is dan ook om het prachtige kasteel Neuschwanstein in Duitsland te bezoeken. De kanttekening van het verhaal is dat zij dit helaas niet zelf kan organiseren, aangezien ze ernstig ziek is. Ze heeft hersenbeschadiging opgelopen door een hersentumor en heeft de zeldzame ziekte moyamoya. Door deze combinatie van aandoeningen, kan zij het fysiek en mentaal niet aan om te werken. Gelukkig ontvangt ze een Wajong-uitkering, maar dit is niet voldoende om haar droomreis zelf te realiseren. 

Ze is totaal geen persoon dat hulp vraagt aan anderen, dus vandaar dat ik dit nu als verrassing voor haar doe. Het lijkt me zo gaaf om voor haar verjaardag in april haar als verrassing deze reis te kunnen geven! Hopelijk kunnen jullie me hierbij een handje helpen.

 

Ik zal een linkje bijvoegen met de trip die ik haar als verrassing voor haar wil boeken. 

Alle kleine bedragen helpen! Ik hoop dat we met elkaar een mooi bedrag bij elkaar kunnen krijgen om deze droom werkelijkheid te laten worden. 

Liefs,

Eva

 

https://www.getyourguide.nl/munchen-l26/munchen-pakket-met-rondleiding-door-neuschwanstein-t399137/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 3.000,00
0%