Triathlon voor het goede doel

Triathlon voor het goede doel | Geld inzamelen
 
 

Elk jaar doen wij als team mee met een combinatieduursport voor het goede doel, dit goede doel is Stichting Villa Joep, we hebben gehoord van deze website en wouden uiteraard eens kijken of wij hiermee onze opbrengst dit jaar kunnen vergroten. 

de sporten bestaan uit onder anderen Hardlopen, Fietsen en nog een geheim onderdeel met als hint Modder. Net na oud en nieuw word de 3e sport bekend gemaakt, zelf hebben wij als team het vermoeden een Survival parcour.

Naast dat we deze website proberen hebben we ook actief potjes rond staan bij verschillende winkels. Maar ook hebben we een bedrijf op de grens met duitsland, dit bedrijf sponsored ons nu voor het 4e jaar met een leuke voorwaarde :) van het totaal bedrag wat we ophalen doen hun er 50% bij. uiteraard doneren ze ook zo iets.

Help jij ons record van vorig jaar te verbreken? alle kleine beetjes helpen.

op 25 Feb 2022 is de dag dat we gaan strijden tegen andere teams, zodra er een nieuwsbericht uit gaat over of er eventueel mensen kunnen en mogen kijken updaten we dit zeker!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.