Transport naar Gambia!

Transport naar Gambia! | Geld inzamelen
 
 

Stichting Townships S.A. verzendt verschillende containers met allerlei goederen naar de townships in Zuid Afrika en naar Gambia. De goederen die verzonden worden bestaan voor 3/4 deel uit schoolmeubilair en verder uit speelgoed, linnengoed, gereedschappen, naaimachines en spullen voor klinieken. 

De containers gaan in Zuid Afrika meestal naar Port Elizabeth en Gambia naar diverse dorpen op het platteland. Zowel in Port Elizabeth als in Gambia zijn er zusterorganisaties die ter plaatse de containers ontvangen en zorg dragen voor een verantwoorde verspreiding van de spullen. Vanuit Staphorst zal er ook een container 40ft. getransporteerd worden. De kosten die hiermee gepaard gaan worden betaald door Stichting Townships. Doormiddel van giften, presentaties en sponsoring Is het iedere keer weer mogelijk om containers te versturen naar Gambia. 

Ook deze stichting heeft op dit moment te maken met hoge transportkosten. Met deze doneeractie willen we Stichting Townships S.A. een steun in de rug geven zodat het transport van goederen door kan blijven gaan.

Wilt u meer over de stichting weten? Kijk dan op de website: www.townshipssa.com


Mogen we op uw/ jou bijdrage rekenen?
Iedere gift is van harte welkom. Vanuit Zuid-Afrika en Nederland heel hartelijk bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.