Geld inzamelen | Toch nog een toekomst???
 

Toch nog een toekomst???

Wie kan mij helpen mijn droom waar te maken na veel tegenslagen

Sinds mijn 16e heb ik mijzelf financieel ondersteunt samen met de hulp van mijn partner het was een moeilijke tijd. Mijn partner verloor zijn baan. Waardoor we schulden kregen.

Alles leek beter te gaan toen ik in mijn 2e jaar MBO een baan kreeg aan geboden. Ik heb bij dit bedrijf 4 en een half jaar gewerkt en ben door de crisis ontslagen. Ik had intotaal 6 maanden WW opgebouwd en hoopte dat ik zo als velen weer snel aan het werk kwam. Jammer genoeg na 6 maanden nog geen werk ik had toen intotaal 50 sollicitaties eruit gedaan en was voor meerdere uitgenodigd voor een gesprek maar helaas werd ik het telkens niet de echte reden werd jammer genoeg nooit gezegt. Je kreeg standaard het antwoord je past niet in het profiel of helemaal geen antwoord.

Toen heb ik met mijn 5e maand WW een bijstandsuitkering aangevraagd. Na een intake gesprek te hebben gehad kreeg ik een aantal opdrachten en te horen dat omdat ik 23 was dat als ik voor september geen werk had gevonden ik terug naar school moest. De taken waren als volgt 40 sollicitaties en inschrijven voor 4 MBO BOL opleidingen. Deze taken heb ik gedaan en werd ook uitgenodigd voor gesprekken maar we hadden al weinig geld dus moesten we noodgedwongen geld van ons eten afhalen zodat ik naar die gesprekken kon.

Ik heb zelf toen goed de voor en nadelen van werken en studeren bekeken. Zelf was ik al bezig om van goudsmid mijn hobby te maken en toen ik erachter kwam dat er een opleiding voor in de beurt was was die keuze al snel gemaakt. Dat lijdt ons tot het heden ik ben aangenomen voor de opleiding maar we hadden niet verwacht dat het kosten plaatje zo hoog was boeken en gereedschap pakket zijn samen 1500 euro en zoals verwacht krijgen we van de gemeente geen hulp ik heb studiefinanciering maar dat is maar 800. Mijn partner heeft bijstand wat 500 is hier moeten nog de vaste lasten af. Mijn vraag is of iemand mij kan helpen om toch mijn toekomst van goudsmid kunnen waar maken. ik vraag dit met een zware hart dit is mijn laatste optie.

 
9 donaties
€ 110,00
Doel: € 1.500,00
7%

Deze actie is gesloten.