toch een beetje vrij!

toch een beetje vrij! | Geld inzamelen
 
 

bewegen met dwarslaesie

Eigenlijk heb ik mijn leven lang nauwelijks een dokter nodig gehad , Dit veranderde radicaal op 8 april 2014.

Ik werd zoals elke morgen wakker maar dit keer was alles anders, Met de grootste moeite kon ik uir mijn bed komen.

Ik loop niet maar ik zwalk alsof ik dronken ben geworden. Een paar minuten later kan ik mij niet meer bewegen. Met spoed naar het ziekenhuis en daar blijkt dat ik een complete hoge dwarslaesie heb. Zomaar van het ene op het andere moment

. Dan gaan de dingen snel: behandeling in het universitaire ziekenhuis, revalidatie en van de ene naar de andere dokter. Het mocht niet baten. Ik was verlamd en zou dat blijven.

Weg werk. weg gezondheid, weg alle plannen, weg uit je huis omdat het niet aangepast is. weg het autorijden en noem maar op. Ik moest aan de rolstoel. Dat ging in het begin wel maarik kreeg steeds meer last van mijn schouders en dat deel van het lijf dat nog wel functioneerde. Wel logisch eigenlijk want  de schouders worden ingezet op een manier die niet natuurlijk is en met grote kans op atritus. En ja als dat doorzet is het hele lichaam uit de roulatie.

Daarom een rolstoel met ondersteuning. Dat helpt maar niet voluit

. Opeens zag ik een advertentie van 2 Kerr.com. Zij verkopen de balans rolstoel in allerlei uitvoeringen. Je geruikt je lijf om vooruit te komen en om te stoppen en om om te keren. Spieren die niet meer werken worden actief gemaakt en darmen die vaak problemen geven om te ledigen worden ook actief gemaakt. Bovendien kun je met die rolstoel overal op elk terrein uit de voeten. Vrijheid zelfstandigheid en gezonde aanpak van het lijf komt binnen handbereik.

Alleen de prijs voor aanschaf is hoog. 20.000 euro. Wat zou het mooi zijn als ik geholpen zou worden om dat bedrag bijeen te brengen. Als er mensen zijn die me willen steunen dan zijn ze voor mij goud waard. Ik hoop dat er een dag komt dat ik met die stoel toch een beetje meer vrijheid zal ervaren.

Hoe dan ook hartelijk dank dat U mijn verhaaltje wilde lezen. Henk.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.