To the moon and back... | Geld inzamelen
 
 

To the moon and back...

Laatste kans om samen te zijn.

Soms leer je iemand kennen die heel veel voor je gaat betekenen, als familie is. Nog bijzonderder is dat als die persoon op bijna 8000 KM afstand woont maar je een gevoel van "thuis" geeft. Bonnie heeft me omgedoopt tot haar dochter en ik haar tot moeder, zo voelt het ook.

Vorig jaar heb ik dankzij een vriendin de kans gekregen Bonnie te ontmoeten. Het plan was te gaan sparen om in 2019 terug te gaan hopende dat haar gezondheid mee zou werken en we dat ook zouden halen. Helaas zijn er inmiddels nog meer gezondheidsproblemen ontstaan waaronder longkanker. Dit zorgt ervoor dat ik nu helemaal betwijfel of we de kans krijgen nog 1 keer tijd met elkaar door te brengen.

Het idee dat het niet meer zou lukken breekt m'n hart. Ik wil er zo graag voor haar zijn en ookal doet ze heel stoer, ik weet dat het haar ook goed zou doen gezien de band die we hebben. Er gaat geen dag voorbij dat we "ons"  zinnetje vergeten : I love you to the moon and back!

Ik hoop genoeg donaties te kunnen werven om naar haar toe te kunnen in Denver, Colorado, samen met mijn dochter die ze ook als haar kleinkind beschouwt. Mensen die mij kennen weten ook dat ik eigenlijk nooit om hulp vraag maar in dit geval moet ik een uitzondering maken...

Alle kleine beetjes helpen, en meer wensen heb ik niet.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.