To much to live for | Geld inzamelen
 
 

To much to live for

Ziekte pijn schulden leven alvleesklier

14 jaar geleden heb ik de liefde van mijn leven ontmoet allebei moesten we van de grond af aan ons leven weer opbouwen na een rottige scheiding. Allebei hadden we een kind, ik een dochter destijds 9 maanden en hij een zoon van 2.5 jaar. Door de heftige scheiding hielden we veel schulden over. Maar dit weerhield ons er niet van te vechten.

 

We hebben ons uiteindelijk omhoog geknokt naar een normale huurwoning. Allebei fulltime aan het werk hij magazijnmanager en ik werken voor een webdesign bureau. Hij werkte 70 uur per week ik 40. Langzamerhand losten we onze schulden op.. Ons motto was hard werken en we komen eruit. 

Maar toen... mijn man werd ziek ernstig ziek... een chronische pancreatitis  (alvleesklier ontsteking ) extreem veel pijn ziekenhuis in en uit, onderzoeken opnames noem maar op. Uiteindelijk hoorden we dat hier niks aan te doen was. Een progressieve ziekte... 

De pijn werd ondraaglijke en mijn man ging snel achteruit. Uiteindelijk verloor hij ook zijn baan hierdoor. Op eigen kracht ben ik toen gaan praten met een maatschappelijk werk omdat ik het niet meer kon aanzien dat hij alleen maar aan het leiden was. Ook omdat we al 10 jaar inmiddels in een flat woonden en er geen zicht was op een andere woning wel ingeschreven maar vreselijke lange wachttijden...Hij kon door de pijn amper de trappen nog op. Kwam amper nog het huis uit.

Maatschappelijk werk heeft toen uiteindelijk besloten dat hij urgentie moest aanvragen mbt zijn ziekte een aangepaste woning dus. Het balletje ging rollen. Na heel hard werken uiteindelijk een woning kunnen krijgen aangepast en wel in een rustige wijk. 

Weer een mijlpaal overwonnen. Ik had inmiddels ook de volledige zorg op mij genomen voor mijn man. Hij is nu 40 jaar oud maar zit in een lichaam van een 80 jarige. Alles waar hij vroeger zo goed in was,trots op was is hem afgenomen. Hij kan bijna niks meer. Hij heeft 24/7 pijn gebruikt inmiddels een scootmobiel, rolstoel en moet veel slapen. Nu weet ik dat hij nog 1 grote wens heeft. Destijds hebben wij zelf heel hard geknokt om uit de schulden te komen. We hebben zelf al ruim 25000 euro afgelost.  Maar door mijn man zijn ziekte heeft hij nu een iva uitkering en dat is geen vetpot we hebben de capaciteit niet meer de laatste 10.000 schuld af te lossen. 

We waren zo trots dit zelf op te lossen en nu is er geen zicht meer op een eind aan de nachtmerrie schuld. Het enigste wat ik kan is hem een dragelijk leven geven zonder al teveel stress zorgen dat hij nog kan genieten. 

Via deze weg hoop ik geld in te kunnen zamelen om toch de eindstreep te halen en hem nog de Gelukkige jaren te kunnen geven die hij zo verdient. Pijn lijd hij al,maar door deze zorgen weg te kunnen nemen weet ik zeker dat hij alles wat beter kan handelen. Wie heeft een gouden hart en kan wat missen klein, groot alles is welkom. Ik en hij zouden jullie enorm dankbaar zijn. 

Bedankt voor het lezen van ons (beknopte) verhaal. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.