Tienerkamp Moldavië | Geld inzamelen
 
 

Tienerkamp Moldavië

Steun Brother Eduard en geef 100 Moldavische tieners een onvergetelijk kamp!

Brother Eduard is een evangelist in hart en nieren. Het hele jaar door evangeliseert hij in dorpen in het hele land samen met de jeugdgroep van zijn kerk. Deur aan deur, in samenkomsten, op straat. Ook verleent hij voedselhulp aan de vele arme gezinnen in de dorpen. Zodra ergens een Bijbelstudiegroepje begint, begeleidt hij dat net zolang tot er een kerkje in het betreffende dorp staat. Sinds kort heeft hij ingang in de staatsgevangenis voor levenslang-veroordeelden, ook daar draait reeds een Bijbelstudiegroep en worden zondagse diensten belegd. Ook houdt hij zich enigszins bezig met hulp aan drugsverslaafde jongeren en straatkinderen. Ook organiseert hij tienerkampen in de zomer.

Er komen 60-100 kinderen of jongeren per kamp, een kamp duurt 7-10 dagen, het aantal kampen per zomer hangt af van hoeveel geld er is. Momenteel kost één kampweek/tiendaagse ongeveer 2.500 euro. De kampen worden gerund door enthousiaste vrijwilligers uit de kerk. De focus van de kampen ligt helemaal op bekering en geloofsopbouw. Niemand gaat weg zonder duidelijke uitleg van het evangelie en zeer dringende oproep tot bekering en levensheiliging. Elke dag zijn er Bijbelstudies, preek en zang. Bij het kampterrein is een stukje bos en een meertje voor activiteiten.

Helaas is er dit jaar weinig geld beschikbaar en lijken er helemaal geen kampen gehouden te worden. Maar daar kunnen wij verandering in brengen! Godgericht.nl steunt deze zomer de tienerkampen van Brother Eduard. U ook?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

7 donaties
€ 345,00
Doel: € 2.500,00
13%

Deze actie is gesloten.