Texels gezin vast in Marokko door Lockdown | Geld inzamelen
 
 

Texels gezin vast in Marokko door Lockdown

Steun dit geweldige gezin!

Texels gezin vast in Marokko door Lockdown.

Reeds 5 weken zitten Baukje Draaisma, Jeroen Pott met hun kinderen Yente(18), Isis(12) en Micha(8) samen met hun 2 honden Nala en Mooz vast op een kleine camping net buiten Zagora.  Zij zitten vast en mogen de camping niet verlaten. Af en toe gaat Baukje gewapend met haar mondkapje, paspoort en het plaatselijke formulier wat haar toestemming geeft om de boodschapjes te doen die zij nodig hebben, op pad.

De temperaturen zijn aan het stijgen en de verkoeling is moeilijk te vinden in een oude bus van 6 meter lengte met 5 personen en 2 honden. Wat een gezellige reis had moeten zijn is geeindigd in een ware nachtmerrie, aldus Baukje op hun facebookpagina genaamd Follow the Stars.

Waarom crowdfunding?

In Nederland worden de meeste inwoners tijdens de "Coronacrisis"financieel ondersteund door de overheid. Als je geen inkomen hebt, kun je in de meeste gevallen (deels) terugvallen op een uitkering of een eenmalige gift.

Voor Baukje en Jeroen ligt dit anders. Tijdens hun reis zouden ze gaan werken op een camping maar er is nu geen werk en tevens kunnen ze niet reizen door de verplichte lockdown.

Het spaargeld wat ze hadden voor de terugreis raakt veel sneller op, omdat ze voor onverwachte uitgaven zijn komen te staan.

Had jij deze crisis voorzien? Niemand toch? Baukje en Jeroen waren op de verkeerde tijd op de verkeerde plek.

Laat je hart spreken en doneer alsjeblieft een bedrag, zodat Baukje en Jeroen samen met hun kinderen direct de terugreis kunnen financieren, zodra zij toestemmig krijgen van de overheid. 

Lieve groet, Angela van Kolthoorn en Niekkie Veening

 

 

Angela Niekkie
25-05-2020

Namens Jeroen en Baukje willen wij iedereen enorm bedanken. Met de donaties en hulp van diverse instanties hebben zij de terugreis kunnen financieren en realiseren. Voor nu hebben zij gelukkig weer werk gevonden in Frankrijk en kunnen zij weer verder met plannen maken.


 

Laat een reactie achter

88 donaties
€ 2.150,00
Doel: € 4.000,00
53%

Deze actie is gesloten.