Terug naar normaal

Terug naar normaal | Geld inzamelen
 
 
Na een jaar lang operaties, wil ik graag terug naar mijn oude normaal

Ik ben een moeder in hart en nieren voor mijn kindje met nogal wat beperkingen. 

Doordat ik 11 jaar de verkeerde diagnose heb gehad, heb ik het afgelopen jaar 10 operaties gehad, de diagnose was psoriasis, maar dit bleek huidkanker. Tijdens de herstelfase heb ik altijd voor mijn kindje gezorgd. Omdat om zijn beperkingen niemand de zorg voor hem aankan.. Hiervan heeft hij een halfjaar thuis gezeten en ben ik letterlijk vanaf de operatietafel de verzorging weer ingegaan. 

Normaal kan ik zijn buien enorm goed opvangen, maar nu lukte me dat minder. Ik kon hem niet in de holding nemen met soms 19 hechtingen in mijn lijf.

Zodra iemand de zin hoort, mevrouw u heeft kanker, weet je al dat er tekorten gaan ontstaan...  Omdat er niks meer inkomt, maar er wel enorm veel uitgaat. Als je hiernaast nog een kindje hebt die enorm veel nodig heeft, hang je letterlijk. 

Ik kan alles weerleggen, bewijzen en aantonen. Mijn zoontje heeft hersenschade, autisme, lage emotionele leeftijd. En zo nog een lijstje. Hij js nu 6 jaar

Ik wil niet bedelen om geld, ik zou dit graag van iemand lenen. 

Ik wil hier het verhaal niet te persoonlijk maken, maar als iemand me hierbij kan helpen, kan ik alle informatie verstrekken. Mijn lichaam is ondertussen een landkaart, ben bezig om mijn eigen praktijk op te zetten.  Mental-coach.  Dit vanuit huis zodat ik er altijd ben. Voor de toekomst ziet het er goed uit

Ik ga hier absoluut niet dood aan, het enige is een verminkt lichaam. Dus ik mag nog dankbaar zijn.🙏 

Er zit een  heel verhaal achter, dit wil ik alleen privé delen en niet op een platform.

 

Wilt/kunt uw mij helpen? Leg dan aub contact. 

 

Met vriendelijke groet Annemieke Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.