Terug naar geluk!

Terug naar geluk! | Geld inzamelen
 
 

Hallo lieve lezers!

Ik sta op het punt een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hiervoor moet ik al mijn vastigheid aan de kant zetten, maar dan kan ik wel met alle liefde kinderen in een huiselijke sfeer opvangen. Ik maak deze keuze omdat ik na mijn ziektewet niet meer het werk kan uitvoeren wat ik deed. Wel wil ik iets doen wat ik leuk vind! Op zeer korte termijn zal ik starten als gastouder. Heb er enorm veel zin in, maar...

Hier heb ik wel veel spullen voor nodig zoals servies, bedjes, kasten, een box, spelmaterialen, veilgheidsspullen, software, laptop, printer, en vast nog wel wat meer. Ik heb nu pas 1 aanmelding van een kindje, en daar zal ik niet alle kosten mee kunnen dekken.

Ik hoop dat er mensen zijn die mij willen helpen mijn droom te verwezenlijken. Ik zou graag donaties ontvangen zodat ik wat spullen kan kopen om zo de juiste start te maken als gastouder. Hoop dat er mensen zijn die mij willen en kunnen steunen om mijn droom waar te maken.

Hele lieve groetjes van mij en de kinderen die hier gebruik van gaan maken!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.