Teratai Dharma Centre Bali Indonesië

Teratai Dharma Centre Bali Indonesië | Geld inzamelen
 
 
Centrum voor kinderen met een beperking in Lovina, noord Bali

Lieve vrienden en familie,

Mijn werk en passie is kinderen met een beperking helpen. 5 jaar geleden heb ik de geweldige kans gehad om stage te lopen in Bali, bij High 5 Rehab. Dit was een non-profit organisatie. 

Ik heb het hier ontzettend leuk gehad en ik heb altijd contact gehouden met mijn collega's in Bali.

Helaas bereikte mij het bericht dat High 5 Rehab in september 2017 de deuren heeft moeten sluiten. Voor alle kinderen van het centrum was er ineens geen therapie meer en ook mijn collega's en vrienden hadden ineens geen baan meer. 

Gelukkig ontving ik ook goed nieuws; er was een doorstart onder de naam Teratai Dharma Centre. Dit centrum heeft op 31 januari 2018 de deuren geopend en heeft alle kinderen van High 5 rehab EN mijn collega's overgenomen. 

Maar ook dit centrum is een non-profit organisatie, wat betekent dat ook zij volledig draaien op giften en donaties om salarissen en andere zaken te financieren. Zo is er ook dringend behoefte aan een scooter om de kinderen van en naar het centrum te brengen voor de therapie. 

Eind maart ga ik samen met mijn zusje naar Bali om te helpen met het centrum. 
Via deze weg vraag ik jullie om een kleine bijdrage; 5 euro (de prijs van een starbucks koffie) is genoeg om het leven van de kinderen, de therapeuten en hun families te veranderen. 

Bedankt allemaal voor jullie support!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 370,00
Doel: € 1.500,00
24%

Deze actie is gesloten.