Ten einde raad | Geld inzamelen
 
 

Ten einde raad

mooie toekomst voor onze kinderen

Waar zal ik beginnen? Ik zal beginnen met me voor te stellen.

Ik ben Sander, vader van een mooie meid van 8 jaar. Helaas woont ze na het verbreken van de relatie bij mijn ex maar gelukkig is er een goede omgangsregeling.

Dit geldt helaas niet voor mijn vriendin. Na het verbreken van haar relatie zijn haar kinderen, mede door zijn toedoen, bij haar ex blijven wonen. Ook zij hadden tot vorig jaar augustus een goede omgangsregeling. Totdat hij vond dat zij het beter heeft dan hem en uit jalozie de kinderen bij haar weg probeert te houden. Ze zijn nu in een juridische strijd verwikkeld die inmiddels een hoop geld heeft gekost.

Als het alleen bij deze strijd was gebleven dan was het nog niet eens zo'n ramp geweest. Maar het is dus niet alleen daarbij gebleven.

Begin dit jaar is mijn vriendin bij haar oude werkgever (een zorginstelling in Den Bosch) buiten gezet omdat ze van de een op de andere dag overtollig was. Daardoor zijn we er maandelijks financieel behoorlijk op achteruit gegaan.

In september vorig jaar hebben we besloten om samen te gaan wonen en heb ik mijn koopwoning verkocht. Met de verkoop van mijn woning zijn we blijven zitten met en schuld van 35000 euro. Vanwege mijn contract op basis van pay roll is het voor mij helaas niet mogelijk om ergens een lening aan te gaan en hebben we nu een persoonlijke lening tegen een vrij hoge rente op naam van mijn vriendin moeten af sluiten.

Tel daar bij op dat mjn vriendin een aanslag heeft gekregen van teveel ontvangen huurtoeslag voor een bedrag van 1100 euro en ik een nieuwe berekening heb gehad over het jaar 2016 wat een bedrag van 3300 heeft opgeleverd dat nog terugbetaald moet worden.

Tot overmaat van ramp zijn we 14 augustus betrokken geweest bij een kop-staartbotsing met als resultaat dat we nu een auto voor de deur hebben staan die total-loss is. Een auto die we erg hard nodig hebben zodat mijn vriendin, als het haar ex het beste uitkomt, een uurtje in de twee weken naar haar twee jongens kan.

Wij zijn allebei best positief ingesteld maar ook bij ons is het op een gegeven moment op. De schamele omgangsregeling met haar kinderen doet mijn vriendin meer dan ze laat merken. Mij doet het regelmatig pijn om mijn eigen dochter nee te moeten verkopen omdat het geld er gewoon niet is.

Met iedere tegenslag die we hebben overwonnen komen er weer twee bij.

Hier in huis moet er dringend een aantal zaken verbouwt worden maar een ijsje voor mijn meisje kan er nog niet af.

Ik start deze actie niet zodat anderen onze schulden totaal voor ons aflossen maar ik vraag wel om wat verlichting. Ik ben zelf vrachtwagenchauffeur en heb vaak weken waarin 50 tot 60 uur werk.

In die weken wil ik er ook kunnen zijn voor mijn dochter en voor mijn vriendin maar dat is niet altijd gemakkelijk.

Wie helpt ons om de toekomst weer positief te gaan zien en helpt ons weer in een spiraal omhoog?

 

Onze dank is nu al groot.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.