Team clown

Team clown | Geld inzamelen
 
 
Help onze dennis de laatste maanden ze wensen uit te komen. Dennis is ongeneeslijk ziek.

Soms is het leven kort en weet je niet wanneer het op houdt.

Deze actie is nodig en ook hebben wij jou hulp nodig.

3 jaar geleden werd dennis geconfronteerd met de vreselijke ziekte kanker. Hij was nog maar 18 jaar oud. Was net aan ze nieuwe studie begonnen. Na het behalen van ze diploma. Dennis had hoofd pijn en niet zomaar hoofdpijn maar 'altijd' hoofdpijn. Snel werden we door verwezen naar het ikazia ziekenhuis in rotterdam. En kwamen ze er achter dan dennis een hersentumor hard. Helaas niet zomaar een maar een grote. Was 4-5 cm en hij groeide als kool. Inmiddels in deze 3 jaar hebben ze drie keer het weg kunnen halen. Elke 3 maanden krijgt dennis een scan en daar op was laatste keer te zien dat die terug was. En hoe groter en feller en niet meer geneesbaar. Dennis heeft nog een paar wensen en wij als team willen deze uit laten komen. Inmiddels is dennis hard achter uitgegaan. Hij is niet meer de vrolijke clown zoals ze hem noemde. Praten wordt moeilijk horen wordt moeilijk. En is snel moe en daarom willen we handelen. Lieve mensen help onze lieve dennis ze wensen uit te laten komen.

1) met hele familie weekendje weg
2) wensen uit te laten komen van kanker patiënten die dennis heb ontmoet in het ziekenhuis er zijn een paar verhalen die hem hebben geraakt. Van oude man van 62 helemaal alleen tot moeder van  28 met uitgezaaide borstkanker ' dennis noemt ze wat een kracht hebben die mensen'
3) dennis wilt een speciale begravenis 'het leven moet gevierd worden' (er is een verzekering maar die dekt niet alles wat dennis wil)
4)  een heel groot afscheid feest

Laten we met ze alle geld in zamelen om dennis nog een paar mooie maanden te geven. Dennis krijgt nu imuumtherapie 1 x in de 2 weken om ze leven te verlengen. Levens verwachting 3 tot a 4 maanden. Dat is gezegt op eind november.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.