Tante Rox Table Talks

Tante Rox Table Talks | Geld inzamelen
 
 
Een podcastshow die diverse actualiteiten bespreekt en taboes zichtbaar maakt met jongeren

Hi mijn naam is Roxana en ik ben eigenaar van Tante Rox coaching

Ik ben Coach, begeleider en inspirator voor jongeren en jongvolwassen van 16 t/m 27 jaar.

Als Tante Rox kom ik met de jeugd in aanraking en voer ik diverse gesprekken met hen, om zo te horen en te weten waar zij uitdagingen zien. Tijdens deze gesprekken pas ik diverse methodieken toe om ze de beste versie van zichzelf te laten worden, ik zie ze "uit hun schulp kruipen" en opbloeien! en dat is de mooiste waardering die ik kan krijgen.

Zo vroegen een aantal van mijn jongeren mij dan ook of ik een podcast wilde beginnen. Ik werd enorm enthousiast en ging op onderzoek uit. Toen ik er achter kwam wat hier allemaal voor nodig is zakte de moed mij eigenlijk een beetje in de schoenen, totdat mijn jongeren aangaven Tante Rox je hoeft dit niet alleen te doen probeer dmv een crowdfuning een deel van de gelden bij elkaar te krijgen. 

Hier ben ik dan! Ik vraag een minimale bijdrage om tot een totaalbedrag van 10.000 euro te komen. De aanschaf van apparatuur zal de grootste investering zijn. Verder ben ik met kleine ondernemers in gesprek die mij de ruimte bieden om gebruik te maken van hun omgeving (eventueel tegen een kleine vergoeding) om zo bekendheid te genereren en vooral een maatschappelijke bijdrage aan de jongeren te leveren. 

Tante Rox Table Talk's is namelijk een platform die ik aan het opzetten ben waar gesprekken op een veilige en maatschappelijk verantwoorde manier gevoerd kunnen worden. Zo zullen er ook weleens heftige gesprekken plaatsvinden die in de taboesferen zijn blijven hangen, maar die wij graag bespreekbaar maken. Met een aantal jongeren die mijn mediateam vormen (aldoende leer je) en die ook zeker mijn gasten aan tafel zullen zijn, weten wij zeker dat wij een heel mooi format hebben ontwikkeld om de jongeren een stem te geven.

Uw bijdrage zal daarom op een juiste manier geinvesteerd worden niet aan de huur van een pand of om het salaris van Tante Rox aan te vullen

Nee uw bijdrage zal geinvesteerd worden in de jeugd, in de toekomst om hen een stem te geven en te laten weten dat zij zeker wel meetellen!! 

Ik dank alvast voor het lezen van mijn verhaal en hoop op een gulle bijdrage mijn dank is enorm groot! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.