Tante in Marokko | Geld inzamelen
 
 

Tante in Marokko

Steun studenten met hun inzameling voor een Tante in Marokko!

Tante in Marokko richt zich op kansarme weduwen in Marokko. Studenten Zorg en Welzijn van de NHL Hogeschool en vrijwilligers zetten zich in voor deze vrouwen en hun kinderen. Sociaal werk gaat over mensenrechten over de hele wereld. Waardigheid, kansen, hoop en toekomstperspectief.

Het eerste doel is gericht op het creëren van een thuis voor de in Tastite wonende 85- jarige weduwe en haar twee dochters van 50+ jaar. Deze vrouw en haar dochters hebben nooit een eigen (t)huis gehad. Momenteel wonen de drie dames in het huis die u op de hoofdfoto kan zien. Dit huis is niet van hun en dat betekent dat ze ook ieder moment eruit kunnen worden gezet.

Als projectgroep zijn we in het afgelopen jaar naar Marokko geweest en hebben we het dorp Tastite en de dames in kwestie bezocht. We hebben de situatie waarin ze verkeren gezien, gevoeld en beleefd. Dit maakt het streven naar ons doel nog indringender en daar hebben we u bij nodig!

Het afgelopen jaar zijn we samen met de studenten en vrijwilligers erin geslaagd om meer dan € 8000 op te halen en hier zijn we trots op, maar we zijn er nog niet.......

Like nu ook onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen! https://www.facebook.com/Tante-in-Marokko-690704387771652/

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

60 donaties
€ 1.535,00
Doel: € 9.000,00
17%

Deze actie is gesloten.