Tandartshulp voor dak en thuislozen en vluchteling

Tandartshulp voor dak en thuislozen en vluchteling | Geld inzamelen
 
 

Tandartshulp voor dak- en thuislozen, vluchtelingen en minderbedeelden.

Ontmoet een ware engel, Didi Landman, een Zuid-Afrikaanse tandarts die in Nederland haar vleugels heeft uitgeslagen. Wat maakt haar zo buitengewoon? Didi is de drijvende kracht achter de Rotterdamse Stichting Dental Care for the Homeless People Foundation (2019). Met deze stichting zet Didi zich in om dak- en thuislozen en vluchtelingen tot verslaafden en mensen die in armoede leven die niet over de financiële middelen beschikken om tandheelkundige zorg te betalen. 

Elke donderdag zet ze zich vrijwillig in om mensen te helpen die te maken hebben met complexe gebitsproblemen, variërend van gaatjes vullen tot het trekken van tanden, en van wortelkanaalbehandelingen tot het vervaardigen van protheses.

Maar hier komt de uitdaging: Didi's stichting kan alleen blijven bestaan als we genoeg donateurs en gulle gevers vinden. Daarom sta ik hier vandaag, met een doel voor ogen. Ik wil graag minimaal 2500 euro inzamelen en deze overhandigen aan Didi in de vorm van een cheque, rechtstreeks op haar werklocatie.

Tandpijn is één van de meest verschrikkelijke pijnen die je kunt ervaren, en laten we eerlijk zijn, niemand zou ermee moeten worstelen omdat ze de kosten van een tandarts niet kunnen dragen. Dus ik roep jou nu op om te doneren en je medemens te helpen die lijdt aan tandpijn. 

Doneer en help Didi Landman om nog meer glimlachen te herstellen en pijn te verlichten! 

Meer over Tandarts Didi Landman:

- https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5261604/daklozentandarts-zwervers-hulp-didi-zondaginterview

- https://eenvandaag.avrotros.nl/item/15-miljoen-nederlanders-kunnen-de-tandarts-niet-betalen-richard-is-een-van-hen-mijn-tanden-waren-afgebrokkeld/

- http://straattandarts010.nl/stichting-dental-care-for-homeless-people-foundation/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.