Tamara's laatste wensen, help mee!! | Geld inzamelen
 
 

Tamara's laatste wensen, help mee!!

Voor Tamara

Vorig jaar november kreeg mijn lieve dochter Tamara, 28 jaar, te horen dat zij een uitgezaaide vorm van kanker heeft. Er volgde in december een grote operatie en begin dit jaar een behandeling van 7 weken radio- en chemotherapie. 

Een verschrikkelijke zware en emotionele periode. Tamara is zo ongelooflijk dapper, sterk, krachtig en zal alles maar ook alles aanpakken om de strijd aan te gaan tegen deze afschuwelijke rot ziekte.

Na de behandeling herstelde zij wonderbaarlijk snel en van de arts kreeg zij in maart toestemming om op vakantie te gaan naar Aruba. Deze vakantie stond al gepland voordat de diagnose werd gesteld. Tamara en haar zoontje Jesiah zouden voor het eerst haar schoonfamilie leren kennen op Aruba. Ongeveer een jaar voordat de diagnose werd gesteld heeft Tamara, haar inmiddels verloofde, Joshua leren kennen.

De vakantie heeft ze alle drie zo enorm goed gedaan. Op de foto’s die zij stuurde, zag ik alleen maar ontzettend stralende en gelukkige mensen. Joshua heeft direct van de mooie omgeving en van het moment gebruik gemaakt en Tamara ten huwelijk gevraagd.

Op Aruba hebben Tamara en Jesiah de moeder en familie van Joshua leren kennen. Ik ben de familie van Joshua erg dankbaar voor wat zij hebben betekent en hebben gedaan. Voor Joshua was ik ook erg blij dat hij zijn moeder weer zag. Het is voor allebei erg moeilijk om in deze zware tijden, zover bij elkaar vandaan te zijn.

Na de vakantie probeert Tamara haar leven weer op te pakken, ondanks de lichamelijke klachten die zij nog heeft. Tamara klaagt niet en gaat door, stapje voor stapje. Ze wil genieten van het leven en plukt de dag. De rust lijkt weer een beetje terug te komen.

 

AMC, 11 oktober .. Het is weer terug, met wederom uitzaaiingen. Tamara kan niet meer geopereerd worden en is niet meer te genezen. Het AVL en LUMC zijn betrokken, hebben bevestigd ook niet te kunnen opereren. De behandeling is enkel nog palliatief. Er zal worden gestart met levensverlengende chemotherapie. Er is weinig tijd meer, er is gesproken over een half jaar tot een jaar .. Aan Tamara is de keuze wanneer zij wil gaan starten met de chemotherapie. Zij heeft ervoor gekozen om te starten op 20 november 2017, na de Sinterklaasintocht van 19 november in Amsterdam.

 

Tamara en Joshua gaan 27 februari 2018 trouwen en willen heel graag nog een keer naar Aruba. 

 

Samen met mijn zusje besproken, hoe wij de wensen van Tamara kunnen realiseren.

Hierbij zijn wij op deze doneeractie gekomen!!

Help ons, om de laatste wensen van Tamara samen met Jesiah en Joshua te kunnen laten uitkomen!!!

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

111 donaties
€ 3.250,00