Tachtig kilometer lopen voor Moldavië | Geld inzamelen
 
 

Tachtig kilometer lopen voor Moldavië

80 km dichter bij ons doel voor kinderen met een beperking

Hallo allemaal,

Wij zijn Fleur, Sofia, Mikey en Berdien. Vanuit de Hartenhoeve willen wij als team van start gaan bij een Kennedymars. De Hartenhoeve organiseert dit jaar voor de 3e keer op rij een reis naar Moldavië, op deze bijzondere werkreis met bijzondere mensen wordt samen met de lokale bevolking in de bouw van een Daycare center gerealiseerd. Om deze bouw te kunnen verwezenlijken is er geld nodig en daarvoor is er een doneeractie gestart. In aanloop naar de Moldaviëreis in September worden verschillende activiteiten georganiseerd om geld en middelen in te zamelen. Wie nieuwsgierig is naar de ontwikkelingen met betrekking tot deze Moldaviëreis en voorbereidingen kan de website of de Facebookpagina van de Hartenhoeve in de gaten houden.

Ook door middel van onze start aan de Kennedymars hopen we geld in te zamelen voor Moldavië. Fleur is alle twee de jaren dat deze reis is gerealiseerd meegeweest op deze mooie reis naar Crasnoarmeiscoe en zij zegt hierover heel mooi het volgende: ´'De 80 km die we gaan afleggen staat voor mij symbool voor de kinderen (ook ongeveer 80) die we daar elke dag gaan zien en die elke dag heel ver moeten lopen om naar school en/of het day care center te gaan. Hier wil ik graag verandering in zien en daarom gaan wij ons inzetten om de 80 kilometer te lopen!  voor ons symbool voor de kinderen (ook ongeveer 80) die we daar elke dag gaan zien en elke dag heel ver moeten lopen om naar school en/of het day care center te gaan. Hier willen wij graag verandering in zien en daarom gaan wij ons inzetten om de 80 kilometer te lopen!´'

Naast geld zijn uiteraard ook alle hulp, support langs de kant,  succeswensen, creatieve ideeën en motivatie om deze prestatie te gaan volbrengen van harte wekom! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

54 donaties
€ 1.215,00

Deze actie is gesloten.