Syrische mensen hebben niemand, wij wel! | Geld inzamelen
 
 

Syrische mensen hebben niemand, wij wel!

Syrische mensen helpen omdat het ook NETTE NORMALE mensen zijn net als wij.

Vanuit de organisatie vrouwen vooruit waar wij vrijwillig aan meedoen, kwamen wij erachter dat er verschillende doelen zijn die geholpen moeten worden. Een doel dat is vergeten zijn de Syrische mensen in Amsterdam Westerpark.

 

wij hebben vaker in grote massa couscous gemaakt, Harira etc. Gemaakt. De reden hiervan is dat deze mensen geen hallal eten krijgen van het centrum. Daarnaast hebben zij in deze koude dagen geen centrale verwaring en ik hoop dat je je kan voorstellen dat men het koud heeft. De kinderen zijn ziek, vrouwen kunnen geen borstvoeding meer geven. Je zou denken is dit in Nederland? Ja in Nederland. De kleren die zij aan hebben zijn dunnen dan een theedoek. Wij kunnen hen situatie niet meer aanzien en doen onze best om mee te hlepen met alles wat wij hebben. Waarom? Omdat wij moslims zijn maar belangrijk ook MENS.

 

wij willen aanstaande zaterdag daarom pakketen maken. Met dikke kleren voor de kinderen vrouwen en mannen. Hallal eten inkopen en daar voor hen voorbereiden. Medicijnen halen, pampers, babymelk, shampoo. Alles om hun even beter te voelen. Het is echt onmenselijk hoe sommige mensen omgaan met deze mensen uit Syrië. Zij hebben ook gewoon een leven gehad, waren harde werkers en nette gezinnen. Dit is nu de sittuatie en ik zie iedere dag dat zij er depressief van worden. Vind je het gek? Iedereen praat over hen met geen goed woord. 

 

Ik wil helpen mijn moeder wilt helpen, vriendinnen willen helpen. Maar het is niet genoeg om 850 mensen met onze salaris allemaal te helpen. Wij hebben hulp nodig van buitenaf! Elke euro zijn wij zo dankbaar voor zeker in een tijd als deze. Ik vraag jullie niet veel, alleen even een zetje en wij doen de rest.

 

mensen die niks kunnen geven en toch iets willen beteken  zou ook super zijn. Heb je een auto om de spullen te vervoeren, sterke armen om mee te sjouwen, kan je mee helpen met koken en woont u omstreek Amsterdam help ons dan. Elke euro elke extra hand zou enorm helpen.

 

ik bedankt jullie broeders en zusters alvast.

en alle mensen met een hart die willen helpen. Dankjullie wel. 

 

Moge Allah/ god jullie belonen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00
Doel: € 500,00
1%