SVRL

SVRL | Geld inzamelen
 
 
Voor mijn dames modemerk SVRL en UN Woman verzamel ik startbudget afstudeerscriptie

Beste potentiële donateur,

Ik ben Larissa Berrenchina, 21 jaar, HBO communicatie student en sinds kort eigenaar van mijn eigen modemerk SVRL. Voor mijn afstudeerscriptie moet ik doormiddel van een crowdfunding actie startbudget verzamelen om te onderzoeken hoe groot de gunfactor in het Gooi is. Dit startbudget wordt gebruikt om SVRL met diverse betaalde marketing tools onder de aandacht te brengen bij de consument. 

Als dank krijgt elke donateur een kortingsbon van SVRL en wordt er een steentje bijgedragen aan het goede doel. Van het totaal behaalde bedrag doneer ik namelijk 10% aan het goede doel UN Woman. UN Woman heeft een unieke positie omdat het zo nauw verbonden is aan de Verenigde Naties. De organisatie legt druk op wetgeving en beleid in verschillende landen om de positie van vrouwen te verbeteren. 

Ik ben ondernemer in hart en nieren met een enorme passie voor mode en het is mijn grootste droom om SVRL succesvol te maken. Help jij mij met mijn merk en afstudeerscriptie en steun jij UN Woman? Delen van mijn crowdfunding actie wordt erg gewaardeerd!

www.svrlfashion.com Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 70,00
Doel: € 7.500,00
0%

Deze actie is gesloten.