Survival pakketten Zorg voor JOU

Survival pakketten Zorg voor JOU | Geld inzamelen
 
 
Zorg voor JOU corona survival paketten

Wij zijn team Zorg voor Jou.
Ons streven is om zoveel mogelijk mensen zorg op maat te bieden. Zo kunnen we de zorg bieden waar zij behoefte aan hebben. 
Inmiddels zitten we al weer een aantal weken in isolatie en zet het Corona virus het ‘normale’ leven op zijn kop. Helaas heeft dit voor veel mensen gevolgen zoals een lager of geen inkomen, eenzaamheid, een sociaal isolement, verveling en ga zo maar door. Voor alle mensen die het nodig hebben willen wij, als Zorg voor Jou, wat doen. 
We hebben het plan opgepakt om survivalpakketten te maken voor deze mensen. Om deze pakketten te kunnen vullen zoeken wij sponsoren, we zijn op zoek naar mensen en/of bedrijven die bereid zijn om een bedrag naar keuze te doneren. Met het geld dat we ophalen willen wij zo veel mogelijk mensen blij maken met een pakket. 
In deze pakketten hopen wij producten en materialen te kunnen stoppen waarmee men zich kort en lang kan vermaken. Wanneer je iets te doen hebt op een dag, hopen we de verveling tegen te gaan. Dit resulteert in een positieve mindset en juist dat is zo belangrijk in deze onzekere en soms donkere tijd. 
Uiteraard is het ook mogelijk om producten en/of materialen te doneren. 
Zorg voor Jou zorgt er vanzelfsprekend voor dat de pakketten op de juiste plekken terecht komen. 
Doneren of meer informatie? Mail dan naar: info@zorgvoorjou.nuEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.