Surinaams Gezin raakt huis kwijt, please help

Surinaams Gezin raakt huis kwijt, please help | Geld inzamelen
 
 
Fam. H. Uit Suriname raakt huis kwijt, Kunt u helpen om dit te voorkomen

Beste Donateurs,

FAM. H uit Suriname kan het niet slechter hebben getroffen dit jaar. Het gezin bestaat uit 3, vader van 69 is sindskort een hartoperatie ondergaan, met daaropvolgend een herseninfarct binnen dezelfde maand. Terwijl hij nu revaliderende is, heeft zijn zoon de daarvolgend broodwinnaar een ongeluk gehad op hun gehuurde kostgrond.Hy is nu verlamd geraakt. Nu moet de vrouw des huizes van 65 jaar, voor alle financiele gevolgen opdraaien. Blijkt dat zij voor 30 nov. Omgerekend 15.000 euro moet betalen aan de bank wilt zij haar huis behouden. De overige 3000 euro is voor het betalen van de medische rekeningen. Zoals u kunt lezen valt het allemaal niet mee op zn zachts gezegd, ik hoop op uw steun.Het is nu niet makkelijk in Suriname de prijzen stijgen met de dag door de flucturende koersen. AUB KUNT U HELPEN.

IK heb dat geld ZELF niet, ik zou het graag willen lenen als iemand dat wenst, ik los dan elke maand een 250 euro.

Kerst komt eraan laat dit uw goeie daad zijn voor het jaar aub.

Neemt u mij niet kwalijk dat k geen fotos heb gezet, ik wens mevrouw H. te verassen. Laat haar een beetje adem kunnen halen in deze nare tijd.  

Aub kunt u helpen.

Ik ben u heel dankbaar😘❤

Ik ben meer het binneland in en heb vaak geen tot nauwelijks bereik. mocht u vragen hebben,neemt u mij aub niet kwalijk als ik laat reageer. 

Mijn enige doel is om hun te helpen met uw hulp, ik ben geen kei in social media, maar ik doe mijn best.

Ik reken op u.😇

 

Mvg

Anitta & Peter😇Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 18.000,00
0%