Support your local

Support your local | Geld inzamelen
 
 
Corona lockdown Luz studio Bavel

Op 21 december (mijn verjaardag) zou ik precies 1 jaar open zijn in het prachtige en gastvrije bavel en heb ik als een van de weinige winkels toch mijn deuren moeten sluiten door de corona crisis. Wat voelt dit oneerlijk en frusterend om mijn droom waar ik afgelopen jaar zo hard voor gewerkt heb te moeten sluiten. Ik heb geen controle hierover.

Uiteraard ben ik niet de enige die het zwaar heeft met deze pandemie, maar ik zal alles aanwenden om mijn droom niet uit elkaar te laten spatten en begin deze week nog met een nieuw concept...de pas tas. Deze tas wordt na persoonlijk overleg gevuld met kleding en accessoires en wordt aan huis bezorgt. De klant kan dan lekker op haar gemakje alles doorpassen en beslissen wat ze wilt kopen, superleuk toch? Daarnaast ben ik hard aan t werk om een webshop te openen...als mijn klanten niet naar mij mogen komen dan kom ik wel naar de klant toe! 

Daarnaast probeer ik een beroep te doen op de inwoners van Bavel en Breda en hoop dat er animo is om de locale ondernemer hier doorheen te helpen

We moeten dit toch met z'n allen doen en ik wil nog vele jaren mijn winkel hier kunnen runnen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.