Support de Familie Mhlanga | Geld inzamelen
 
 

Support de Familie Mhlanga

Help de Familie Mhlanga hun doelen te bereiken en verandering te inspireren!

Wij zijn een (Zimbabwaanse en een klein beetje Nederlandse) Familie die uiteraard uit meerdere mensen bestaat. Het hoofd van het gezin is Janet Mhlanga een trotse moeder. Haar oudste zoon is Marks Simarika Mhlanga, haar dochter Primrose Mhlanga en haar jongste zoon is Micheal Mhlanga. Haar overleden dochter Shylot Mhlanga heeft haar een prachtige kleindochter genaamd Kieran gegeven welke bij haar familie in Zimbabwe woont. Wij zijn een hechte en sterke familie die elkaar door dik en dun probeert te steunen.

Marks is op 17 juni 2016 getrouwd met mij, een vrouw uit Nederland. (Isabella Maria Pont-Mhlanga) sindsdien zijn dromen gegroeid en doelen ontwikkeld. Graag zouden ons eigen leven, maar vooral ook dat van andere positief beinvloeden door positieve veranderingen te bouwen en te inspireren. 

Als familie zijn we gezegend met een stuk land in Gweru, Zimbabwe. Het allerliefste zouden we daar een Boerderij (voor zelfvoorziening en voorziening van mensen in de buurt), een School en een Hostel bouwen (misschien als onze financien het ooit toelaten een medisch gebouw bijvoorbeeld een kliniek of een klein ziekenhuis). Om deze doelen te bereiken en deze positieve veranderingen door te voeren hebben we nog een lange weg te gaan. 

Ondertussen wonen ik en Marks in Portugal in verband met visum en immigratie omstandigheden. Marks mag momenteel volgens de wet nog niet werken en wij leven samen van één enkel bescheiden salaris, waarin we ook onze familie proberen te onderhouden. 

Kieran gaat sindskort naar school en ook dit kost veel geld, iets wat ons vaak verhinderd om extra geld apart te zetten om te sparen voor grotere dingen. 

We zijn erg eigenwijs en willen alles graag zelf doen en zelf oplossen, maar in deze situatie kunnen we alle hulp goed gebruiken! 

Ben je geinteresseerd in in ons leven, onze dromen, onze doelen en onze avonturen op weg daar naartoe?

Volg onze reis en help ons onze doelen te bereiken! En mocht je iets kunnen missen? We zijn erg dankbaar als je een donatie wilt doen. <3Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.