Supermama's Faya Fleur

Supermama's Faya Fleur | Geld inzamelen
 
 

Het is inmiddels 2 weken geleden dat onze prachtige Faya beviel. Maar het was niet zomaar iets. Faya was nog maar 38 dagen bij ons. Een echo had het al bevestigd, zwanger van minimaal 5 prachtige kittens.

Onthuts en met tranen in me ogen, dan is ze dus zwanger weggedaan...Een nestje is ons niet vreemd, 2 dames hoog zwanger. Fleur beviel op zaterdag  van 9 kittens en faya op maandagochtend van 7. 

Faya was zwak en bang. Tuurlijk was ze thuis bij ons. Maar kittens krijgen in een vreemde omgeving is niet niets. Op dinsdag besloten we haar te helpen. Onze super mama fleur zou het goed vinden. De kittens ruilde van mama en de mama's bezegelde de deal door bij elkaar in de bench te kruipen. 

Maar het was niet goed, helemaal niet goed. Wat hebben we met deze meiden gevochten. 24/ 7, dagen achtereen gevochten Maar de kittens werden ziek 1 voor 1. Radeloos waren we maar de hulp van DA, sondevoeding het hielp niet. 

Onze reddende engel kwam op zondag. Ze konden terecht bij een pleegmoeder en werden behandeld. Er zijn er nog veel gegaan en uiteindelijk zijn er nog 8 prachtige kittens, maar er zijn er 8 naar de sterren gegaan. 

Vorige eigenaar faya erkend, maar geeft niet thuis. Vader onbekend of toch niet, bloedvergiftiging door een foute deking. Zoveel vragen maar antwoorden komen niet.

We willen de pleegmoeder bedanken met een financiële vergoeding, de mama's en de kittens de beste zorg kunnen geven. En een mooi verblijf voor mama' 's en hun 8 kinderen realiseren. 

Deze mama's verdienen het beste en het mooiste. Ondanks het verdriet lossen ze het samen op.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.