STYNA Call of Duty Vanguard Battlefield 2042

STYNA Call of Duty Vanguard Battlefield 2042 | Geld inzamelen
 
 

Regelmatig word ik opgeroepen voor dienstplicht en stort ik mij samen met mijn mede strijders in de wereld van Call of Duty Warzone. Dan sluit ik mij helemaal af van de buitenwereld en heb ik alleen nog focus voor het verkrijgen van die welverdiende win! 

Ik speel graag met mijn vrienden deze game, want ik wil graag net zo goed worden als dat zij zijn! Die snipes van Pim, de movement van Jorn, de tactics van Tijmen, het tempo van Justin en de aanwezigheid van Lee😋 motiveren mij om te blijven spelen! We hebben al een clan opgericht genaamd 'Styna'. We hopen natuurlijk dat we een pro-team kunnen worden en daar moeten we nog veel meer voor trainen. Nu Pim en Justin geblesseerd zijn aan hun knie en bij de rest van ons het basketbalniveau ook afneemt, hebben we deze uitlaatklep echt nodig!

Nou komt er binnenkort een nieuwe Call of Duty uit, maar ook een nieuwe Battlefield. De keuze welke van deze spellen ons naar het volgende niveau gaat tillen is lastig. Pim is rijk en heeft geld voor allebei, maar Jorn twijfelt heel erg omdat hij nog steeds geen Playstation 5 heeft kunnen kopen en die schurken op marktplaats vragen de hoofdprijs! 

Ik wil graag beide spellen gaan bestellen om zo verder te kunnen gamen met mijn vrienden! Wil jij mij steunen? Elke donatie wordt gewaardeerd! 

Wat krijg je er voor terug?

Als ik genoeg geld heb opgehaald voor deze games, dan zal ik een youtube kanaal oprichten om de gameplay met deze gasten te delen met jullie! Vergeet ook niet om je te abonneren op Pim zijn kanaal: 

PIM Gaming!

Alvast bedankt iedereen!

Groetjes JorisEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 120,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.