Studie Criminologie

Studie Criminologie | Geld inzamelen
 
 

Ik zou dolgraag de thuisstudie criminologie doen om te helpen cold cases op te lossen

Na de verschrikkelijke moord op Peter R de Vries ben ik bijna alle afleveringen van zijn programma gaan terugkijken. Ik besefte wat een held Peter was, en het heeft me vorig jaar het laatste duwtje gegeven om me te gaan storten op de studie particulier onderzoeker. Op de dag dat Peter precies één jaar was overleden kreeg ik de melding dat ik geslaagd was voor de studie. Dat was erg bijzonder en toch ook wel een beetje emotioneel. 

Ik ben volledig afgekeurd omdat ik kanker heb gehad. Maar ik heb toch de smaak te pakken gekregen om door te studeren. Mijn doel is om cold case zaken onder de aandacht te brengen, en hopelijk kan ik, mede dankzij de studie ‘criminologie’ een bijdrage leveren aan een oplossing.

Ik heb onlangs een domeinnaam gekocht, waar ik als ik de energie heb, schrijf over een cold case zaak. Het doel is om zoveel mogelijk zaken op de website te krijgen, met zo veel mogelijk informatie. 

Omdat ik heel diep moet graven om alle beschikbare info over een zaak op de website te zetten, kom ik veel te weten over het misdrijf en over eventuele daders / verdachten. 

Met de studie criminologie leert men onder andere de gedachten van de crimineel te begrijpen. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Wat is er omgegaan in de persoon toen hij zijn misdaad pleegde? Hoe kun je zoiets voorkomen? Wat is het denkpatroon van een misdadiger?

Met de wetenschap uit deze studie weet ik zeker dat ik in sommige gevallen een nieuw licht kan schijnen op een zaak. 

Ik heb alleen totaal geen geld voor de studie. Ik kom meestal net aan de maanden door met mijn uitkering. De studie particulier onderzoeker kostte niet veel geld en kon ik dankzij mijn ouders volgen. Maar de studie criminologie kost meer geld, en ik vind het heel vervelend om te bedelen om geld, maar het is de enige manier jammer genoeg. Ik hoop dat iemand mij zou willen helpen op deze manier. 

Heel erg bedankt voor de aandacht. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 750,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.