Studeren om bij mijn vriend te kunnen zijn | Geld inzamelen
 
 

Studeren om bij mijn vriend te kunnen zijn

Studeren om bij mijn vriend te kunnen zijn

Backpacken is één groot avontuur! Nou, dat is het zeker. En al helemaal als je de liefde van je leven tijdens je backpackreis leert kennen. Een lieve, leuke, spontane jongen die mij aan het lachen maakt en bij wie ik me ontzettend op mijn gemak voel. Eén probleem: hij is Indonesisch en ik ben Nederlands. We hebben dus te maken met verschillende tijdzones en we kunnen niet even een weekendje bij elkaar op bezoek. En dat is heel moeilijk. Ik moet geld verdienen in Nederland, omdat ik in Indonesië niet kan werken (een baan 'stelen' van een local wordt je niet in dank afgenomen vanwege de werkloosheid). En mijn vriend kan vanwege een beperkt visum slechts drie maanden met mij in Nederland zijn. 

Met andere woorden: we zijn een stel, maar komen iedere keer weer in de situatie dat we elkaar een tijd moeten missen. En dat is vreselijk. We zijn dan ook hard op zoek naar oplossingen om wel bij elkaar te kunnen zijn. En ik heb eindelijk iets gevonden waar ik vertrouwen in heb!

Freedom Junkies biedt een cursus voor Social Media Manager aan die me ontzettend aanspreekt en waarbij ik me ook nog eens kan richten op dingen die mij interesseren. Als Social Media Manager beheer je social media accounts (denk aan Facebook, Twitter etc.) van organisaties. En ik wil me dan natuurlijk bezighouden met 'duurzaam reizen/backpacken' waarbij je als reiziger teruggeeft aan de community: bij locals verblijven in homestays, eten in hun restaurantjes etc om de lokale ondernemers te steunen. Oftewel: ik wil me richten op datgene wat ik zo belangrijk vond tijdens mijn reis en natuurlijk nog steeds vind. 

Niet alleen iets wat mij ontzettend leuk lijkt, maar het geeft me ook nog eens de vrijheid om het overal ter wereld te doen. Het klinkt als muziek in mijn oren; kunnen werken én tijd met mijn vriend door kunnen brengen. 

Maaaar, en daar komt het: de cursus voor Social Media Manager kost 981 AUD, wat ongever 670 EUR is. Nu heb ik hier momenteel het geld niet voor, omdat ik mijn vriend in November naar Nederland wil laten komen. Dus wie niet waagt, wie niet wint! 

Wil jij ons helpen om samen te blijven en zo onze droom te verwezenlijken? We zijn ontzettend blij met iedere donatie! En als ik jou in de toekomst op een mogelijke manier kan helpen als Social Media Manager, doe ik dat natuurlijk met liefde!

Liefs, Eline en Bul

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 670,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.