Studenten trip Indonesië

Studenten trip Indonesië | Geld inzamelen
 
 
ik en mijn klasgenoten gaan Wayan B en Wayan P helpen.

Wayan Budiarta is 25 jaar, woont in een klein dorpje op Bali met zijn vrouw en zijn droom is chauffeur worden om zo zijn mooie eiland Bali te kunnen laten zien aan toeristen.
Op dit moment is hij gids in en om Sidemen en maakt hij wandeltochten met toeristen door de rijstvelden. Dit doet hij nog steeds met veel plezier, maar in de zomer van 2017 vertelde hij ons dat in een auto het hele eiland kunnen laten zien, zijn grote droom is. We zagen hem opbloeien toen hij ons het verhaal vertelde. Een auto kopen is echter extreem duur. Een maandsalaris voor hem is gemiddeld €73 euro en een tweedehands auto al snel €3000 – 5000 euro. Deze bedragen staan niet met elkaar in verhouding aangezien hij ook gewoon voor zijn woning moet betalen en eten moet kopen. Daarnaast woont hij in een klein dorpje en is het lastig om iets op te bouwen in het toerisme. Hiervoor zijn connecties met Nederland en andere landen nodig.

 

Wayan Premananda is 28 jaar, woont in een dorpje op Lombok met zijn Nederlandse vrouw Ellen en hun zoontje Liam en zijn droom is om zijn eigen kledingmerk in Nederland te kunnen verkopen.

Wayan heeft een eigen kledingmerk, een winkeltje en een leuk gezin. Klinkt al heel goed, toch? Hij is ook erg gelukkig, maar krijgt vanuit Nederland vaak de vraag of hij zijn kleding niet ook hier kan verkopen. Dit lijkt hem fantastisch, maar het verschepen is erg duur en het promoten van zijn kleding in Nederland is op afstand erg moeilijk. Geld om regelmatig naar Nederland te komen is er niet en in Indonesië moet hij ook hard werken om zijn gezin te kunnen onderhouden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 10,00

Deze actie is gesloten.