Strijdster Hennie zal het misschien nog lukken ️

Strijdster Hennie zal het misschien nog lukken ️ | Geld inzamelen
 
 

Hennie,
Altijd strijdlustig,
Altijd klaar staan voor een ander,
Altijd opgewekt,
Altijd positief…

Op 31 augustus 2022 is, tijdens het op-de-kop-hangen van de vlaggen, als teken van Nederland in nood, Hennie van grote hoogte uit de  verreiker gevallen. Hennie had 3 nekwervels gebroken, haar bovenbenen verbrijzeld en ook haar kaken, ribben en borstbeen waren gebroken. Hierdoor is Hennie grotendeels verlamd, heeft ze meerdere zware operaties moeten ondergaan  en tijdens één van deze operaties, zijn haar beide benen boven haar knieën geamputeerd. Ondanks dat Hennie en haar gezin hierdoor erg beperkt worden, blijft ze positief en is ze vooral belangstellend naar anderen.
Samen met haar partner en 2 dochters, blijft Hennie knokken voor verbetering in haar dagelijkse leven. Eén onderdeel van verbetering is b.v: aanpassingen in de woning. We weten allemaal dat dat geld kost, veel geld. Geld wat Hennie niet meer zelf kan generen. 
Hoe mooi is het om met elkaar iemand te helpen die altijd klaar stond om een ander te helpen? Helpt ù mee om Hennie te helpen?
Hennie heeft heel veel kaartjes, bloemen en attenties mogen ontvangen  vanuit heel Nederland. Hiervoor is zij iedereen ontzettend dankbaar. Ieder kaartje zorgde ervoor dat Hennie gemotiveerd en positief kon blijven. Kunt u zich voorstellen wat een (kleine) donatie dan voor haar en haar gezin betekent? 
Uw gift kan naar rekeningnummer: NL66RABO0325805571
Ten name van:  A. Hazenberg

Dank u wel!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
412 donaties
€ 16.156,00
Doel: € 30.000,00
53%