Strandrups 2022

Strandrups 2022 | Geld inzamelen
 
 

De stichting organiseert activiteiten voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Ze organiseren o.a.: cursussen over omgang met dementie, een kookclub , silent disco en muziekoptredens.

Nu is het voornemen om voor 40 deelnemers ( mensen met dementie en hun naaste en vrijwilligers) een onvergetelijke dag te organiseren. De deelnemers zijn tussen 70 en 90 jaar en de meeste zijn afgankelijk van een rolstoel of rollator. Als je hen vraagt wanneer ze aan zee zijn geweest moet een aantal erkennen dat ze of nooit of heel lang geleden op het strand zijn geweest.

We willen ze graag de ervaring van een middag aan zee laten beleven. In Noordwijk is strandrups de Vrijbuiter geschikt om een strandrit te maken van 5 kwartier.

Met 8 passagiers kunnen ze op pad, de begeleiders kunnen meelopen. 

We willen met de touringcar van Best naar Noordwijk en zijn dan van 12 tot 5 uur op het strand.

Er is gelegenheid om koffie/thee met gebak te nuttigen en een maaltijd in een strandtent in de buurt.

De kosten worden begroot op 2.500 euro ; voor de busreis 1.000 + catering 1.000 + 3 75 voor de rupsen onvoorzien 125 euro.

De planning is om 30 september te reserveren.

We zijn op zoek naar welwillende donateurs die onze activiteit financieel ondersteunen. We kunnen mensen in onze doelgroep met dementie een fantastische dag bezorgen.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.