Storm zijn wensen laten uitkomen | Geld inzamelen
 
 

Storm zijn wensen laten uitkomen

Na 2 jaar heldenstrijd tegen Acute Leukemie willen we Storm verrassen

Beste lieve mensen.

Op 14 november 2015 kreeg Storm de diagnose Acute Lymfatische Leukemie. Hij was toen 4 jaar. Na 2 jaar vechten tegen deze ziekte is hij nu eindelijk klaar en schoon. We willen deze donkere bladzijde omslaan, hem in het zonnetje en een aantal grote wensen van hem vervullen. Daarom vragen wij jullie hulp! We hopen minimaal €500 op te halen om in elk geval een groot feest te kunnen geven.

Wil je bijdragen, dat kan via de DONEERknop hier onderaan. Je kunt ook storten op NL29 INGB 0006439037 t.n.v. A. De Goede o.v.v. “voor Storm”
Alvast heel veel dank!
Audrey, Jacinta (oma Mimi) en Alexander

Het grote ‘Ik ben BETER FEEST! 🎉 Storm krijg half november zijn langverwachte bloemenkraal. Dit betekent dit dat hij klaar is met 2 jaar van ziekenhuisopnames, chemo, operaties, ruggeprikken en beenmeergpuncties, bloedtransfusies.....en veel ziek zijn, pijn en verdriet. “Dan ben ik eindelijk beter”, vertelt hij nu steeds aan iedereen. Hij is zo trots en blij. 

Tijd voor feest, vrolijkheid en overwinning! Hij heeft het meer dan verdiend om eens goed in het zonnetje gezet te worden. En daarom willen wij hem en zijn zus Jasmijn vlak na de bloemenkraal een groot BETERfeest geven. Storm heeft een aantal specifieke wensen o.a. dus een feest, springkussens voor kinderen en heel veel kadootjes en snoepjes. We zijn hard bezig om een ruimte te regelen om deze wensen te kunnen realiseren. We willen samen met veel kindjes en volwassenen dit moment vieren. De middelen ontbreken om dit groots aan te pakken en daarom hebben we jullie hulp nodig. Elke gift is welkom! Helpen jullie mee Storm dit mooie feest te geven. 

Verder willen we voor hem een MY SOCIAL BOOK makenHet hele traject van diagnose tot bloemenkraal hebben we 2 jaar lang bijgehouden op Facebook. Om onze familie, vrienden en kennissen op de hoogte te houden, maar ook met de gedachte als naslagwerk voor Storm voor later. Voor zijn verwerkingsproces en om te weten wat er nu precies tussen zijn 4de en 6de is gebeurd. En ook om hem te laten voelen hoeveel mensen er met hem en ons meeleefden. We willen dit fysiek gaan laten afdrukken in een Social Book of My Past Book, maar aangezien het heel veel materiaal aan foto’s en teksten is, lopen de kosten best op. We vinden het  echt belangrijk vinden dat dit boek er voor hem komt. Mocht FB ooit crashen dan zijn we alles kwijt. 

Voor info mail naar samenvoorstorm@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
35 donaties
€ 626,00
Doel: € 500,00
125%

Deze actie is gesloten.