STOP MS bij BOUJEMAA | Geld inzamelen
 
 

STOP MS bij BOUJEMAA

STOP MS bij BOUJEMAA

Help Boujemaa om zijn MS te stoppen!

Mijn naam is Boujemaa, ik ben 43 jaar en vader van een mooie dochter Amira (1,5jaar). Ik ben geboren in Marokko en woon sinds mijn 16e in Amsterdam. Sinds 2015 heb ik de diagnose MS (Multiple Sclerose) en sinds 2 jaar SPMS (Secondaire Progressieve Multiple Sclerose) gekregen. Dit is een aandoening aan het centrale zenuwstelsel, een auto-immuunziekte.

In 2014 kreeg ik last van mijn linkerbeen en werd plotseling heel erg moe. Ik voelde een tinteling in mijn been en verloor kracht, waardoor ik na een half uur lopen moest rusten. Na een onderzoek in het ziekenhuis werd door de arts geconstateerd dat ik MS heb. Sinds die dag is het bergafwaarts gegaan met mijn gezondheid. In 2017 is mijn ziekte verergerd en ben ik gediagnosticeerd met SPMS (Secondaire Progressieve Multiple Sclerose)

Ik ben inmiddels volledig afhankelijk geworden van mijn vrouw en huishoudelijke hulp. Normale zaken als douchen en naar de toilet gaan lukken mij helaas niet meer zelfstandig. Sinds de geboorte van mijn dochter heb ik altijd gedroomd dat er een dag zal komen dat ik haar zelf zal kunnen optillen. Ik vind het heel moeilijk om al op 43 jarige leeftijd volledig afhankelijk te zijn van anderen en ik vind het nog erger dat ik door de ziekte niet meer de kracht heb om bepaalden momenten te delen met mijn dochter.

Jarenlang heb ik gewerkt bij de bank, nooit gedacht dat ik in een situatie als deze terecht zou komen. Werken lukt mij niet meer, al jaren niet meer. Financieel onderga ik momenteel moeilijke tijden. Wat ieders grootste angst is, is voor mij een werkelijkheid geworden. Ik ben volledig afhankelijk, ik kan zelf helemaal niets meer.

Ik vertel mijn verhaal met de hoop om een geldbedrag op te kunnen halen om een HSCT (stamceltransplantatie) behandeling te ondergaan. Er zijn verspreid over de wereld 75+ organisaties die mensen met de ziekte MS wel behandelen. Maar helaas wordt deze behandeling in Nederland niet aangeboden. De behandeling bestaat uit een combinatie van stamceltransplantatie en een zware chemokuur. Het doel van deze behandeling is om het immuunsysteem volledig te herstarten. Deze behandeling kost € 50.000,-. en wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Dit bedrag is bedoeld voor de kosten van de behandeling, verblijf en nazorg. HSCT kan de ziekte stopzetten, in sommige gevallen is er zelfs kans op een kleine verbetering. Ik vraag een ieder die ook maar een klein bedrag kwijt kan om mij te helpen met het verzamelen van dit bedrag. Alle donaties zijn welkom, op dit moment heb ik enkel het nieuws van de doktoren in Rusland die bereid zijn mij te behandelen.

Ik vraag jullie uit het diepste van mijn hart om dit bericht te delen met de hoop dat ik in juni dit jaar Inshallah naar Rusland kan gaan om behandeld te worden.

Ik wil jullie allen bedanken voor het lezen van dit bericht, alle kleine beetjes helpen. Ik kijk uit naar de dag dat ik mijn dochter kan oppakken met mijn eigen armen.


Doneren kan op IBAN
NL43 INGB 0794104975
Ten name van: Boujemaa Bolakhrif
Onder vermelding van: HSCT behandeling
Deel het aub ook met jullie bekendenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1150 donaties
€ 15.957,00
Doel: € 50.000,00
31%