STOP MIJN MS! | Geld inzamelen
 
 

STOP MIJN MS!

StamcelTherapie

Mijn naam is Zaobeda-Layla 40 jaar, echtgenote en moeder van 2 kinderen met de leeftijd van 8 en 5 jaar
oud.

Op Januari 1995 , werd ik volslagen verrast door de diagnose: MS-(multiple sclerose).

Destijds met toen geen enkel besef wat dit voor mij zou betekenen, de gevolgen en de impact wat het nu heeft voor mijn gezin en de verdere toekomst.

Levendig en jong dat ik was, zie ik steeds hoe mijn leven voorbij gaat door de aandoening. Mijn toekomst, mijn dromen en mijn idealen alles gaat als een flits voorbij.

Het is duidelijk dat de MS na velen jaren niet te remmen of te stagneren is. Fysieke achteruitgang, toename van lichamelijke beperkingen en vele ongemakken blijven doorzetten.

Dit jaar kreeg ik een heftig aanval waardoor ik nog sneller achteruit ga.
Ik kan niet zelfstandig en onafhankelijk op pad door mijn uitvallende ledematen, waardoor ik nog maar zelden in het openbaar kom. MS begint steeds meer mijn leven te beheersen .

Mijn grootste wens is dan ook dat ik verder wil met mijn leven zonder MS, een Moeder kan zijn voor mijn lieve kindjes, voor ze kan zorgen,en ook de leuke dingen met ze Kan ondernemen, zonder ze keer op keer teleur te stellen.

Nu ik het gevoel krijg dat mijn tijd begint te dringen, heb ik besloten om mijn heil in het buitenland te zoeken,dit om deze slopende ziekte die mij en mijn naasten zoveel verdriet doet, een halt toe te roepen. Om zo te voorkomen dat het niet verergerd en dat ik dan 100 % rolstoel afhankelijk ga worden wat mij zo angstig maakt...

Zo bestaat er een behandeling genaamd HSCT in Rusland.
In het kort bestaat de behandeling uit drie stappen:

-Als eerste worden stamcellen uit het bloed of beenmerg van de patiënt gehaald en tijdelijk ingevroren.

-Ten tweede krijgt de patiënt chemotherapie en antilichamen toegediend waarmee het afweersysteem wordt uitgeschakeld.

-Tot slot krijgt de patiënt zijn eigen stamcellen terug via een infuus, hiermee wordt het afweersysteem weer opgebouwd.

Deze behandeling is op dit moment meer dan een droom voor mij. Net zoals vele dromen zit er ook aan deze een prijskaartje vast van €65000,- Helaas wordt deze behandeling door de verzekeraar niet vergoedt...

Ik zou graag willen dromen van een toekomst die geurt naar glorende hoop, wat ik in belang doe voor mijn kinderen die mij hard nodig hebben en vooral in hun jongere jaren,wat ik graag gezond en energiek wens door te brengen met hen...

Daarom is dit de reden waarom ik een beroep doe op de barmhartigheid, gulheid, en ruimhartigheid van onze medemens, van jullie dus. Zo vergroot het Mijn kans om de behandeling te kunnen ondergaan en de MS een halt te roepen!

Mijn dank ik groot en puur van aard
Deel dit bericht alstublieft zoveel mogelijk…

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

86 donaties
€ 1.791,00
Doel: € 65.000,00
2%

Deze actie is gesloten.