STOP Homophobia

STOP Homophobia | Geld inzamelen
 
 

Steun de ontwikkeling van ons online StopHomophobia-platform.

Non-profit platform: StopHomophobia.be ondersteunt de vrijheid van LGBTQ+ gemeenschap.

We zijn opzoek naar donaties om onze vrijwilligerswerking verder uit te bouwen, ons platform verder te ontwikkelen en projecten op te starten.

Onze missie:

We zijn hier om de gehele LGBTQ+ gemeenschap, hier en in het buitenland, te laten weten dat ze niet alleen zijn.

We geloven dat we samen sterker zijn, daarom werken we samen met verschillende organisaties die ons helpen om de gemeenschap ten goede te veranderen. Ons doel is een diep fundament te creëren - zodat onze gemeenschappen manieren kan blijven vinden om te bloeien en individuen hun volledige potentieel te laten bereiken. We zijn hier om degenen te ondersteunen die zichzelf nog niet kunnen zijn. Maar ons werk is nog niet gedaan. Dit is pas wanneer iedereen zich vrij voelt en kan zijn wie hij/ zij is.

Onze prioriteiten:

We werken eraan om ervoor te zorgen dat LGBTQ-mensen in alle gemeenschappen en culturen worden geaccepteerd, verwelkomd worden door iedereen en volledig kunnen deelnemen aan de samenleving, en om ervoor te zorgen dat LGBTQ-mensen de verschillen in het LGBTQ-leven beter begrijpen en respecteren. We zullen dieper in gemeenschappen gaan dit in samenwerking met die gemeenschappen, hun partners en bondgenoten.

CHANGING AND PROTECTING LAWS

We gaan ervoor vechten dat wetten en rechten die essentieel zijn voor LGBTQ-gelijkheid worden gecreëerd, gehandhaafd, beschermd en verdedigd, zodat LGBTQ-mensen hier en in het buitenland gelijke rechten hebben. We zullen doorgaan met campagne voeren en lobbyen bij regeringen om wetten te veranderen die geen gelijkheid voor LGBTQ-mensen garanderen, of wetten die niet ver genoeg gaan.

Website: www.stophomophobia.be / www.stophomophobia.nl

E-mail: info@stophomophobia.beEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.