Stop gedwongen verkoop van ons huis | Geld inzamelen
 
 

Stop gedwongen verkoop van ons huis

Help ons zodat wij in onze woning kunnen blijven.

Wij zijn een gezin in nood!

Samen met mijn man en onze 3 kinderen trekken wij aan de noodklok zodat wij de gedwongen verkoop van huis waar wij al 15 jaar met veel plezier wonen te kunnen stoppen.

We hebben jaren hard gewerkt als zelfstandig en zijn hierdoor in financiele problemen geraakt al jaren zijn wij aan het proberen ons hoofd boven water te houden.

Nu zijn we inmiddels allebei in loondienst en zijn zonder hulp van enige instantie op de goede weg alleen heeft de bank besloten dat wij onze woning binnen 6 maanden moeten verkopen en komen wij op straat te staan.

Urgentie voor een andere woning bestaat niet voor ons en ziet het er erg slecht uit voor ons, wanneer de bank ons huis verkoopt komt er alleen maar een grote schuld bij voor ons.

 

Ik en mijn man willen maar 1 ding en dat is kei hard werken voor een mooie toekomst voor onze 3 kinderen en dat wij ons huis kunnen behouden en onze kinderen laten opgroeien in hun eigen buurt met hun eigen vriendjes.

Alles is welkom om zo tot een bedrag te komen van € 20.000,- 

Zelf ben ik gestart met Futurenet om zo binnen een redelijke termijn onze schulden af te lossen, maar dit is niet op tijd om ons huis te redden.

Wij vragen het u echt uit de grond van ons hart, HELP ONS en wij zullen u zo dankbaar zijn en kunnen het zelfs aan u terug betalen binnen een redelijk termijn.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.