STOP! Eenzaamheid bij psychiatrische patiënten | Geld inzamelen
 
 

STOP! Eenzaamheid bij psychiatrische patiënten

Kosten van inschrijving datingsite voor psychiatrische clienten Durfjijmetmij.nl

Voor het belang van een beter sociaal welzijn van cliënten met een psychatrische aandoening start ik een crowdfund actie om geld in te zamelen voor het inschrijfgeld van de datingsite "Durf jij met mij". Op een creatieve en participatieve wijze wil ik een beroep doen op het verantwoordelijkheidsgevoel van mensen om ander minder bedeelde mensen uit de samenleving een steuntje in de rug te bieden. Op deze manier kan de organisatie zich aansluiten bij de datingsite, waardoor cliënten zich kosteloos aan kunnen melden om zo zelf hun vriendschap of relatie te vinden. 

Via reguliere sites zoals Lexa en Tinder krijgen de cliënten nauwelijks matches, wanneer dit wel het geval is dan moeten ze in gesprek uiteindelijk gaan vertellen dat zij in zorg zijn bij een psychiatrische instelling. Het is dan ook meestal de reden dat dit ook direct het laatste contact is..

Het belang van vriendschap of een relatie is enorm groot, niet alleen zodat cliënten maatschappelijk betrokken blijven en zich niet terugtrekken uit de samenleving, maar zich vooral aan elkaar op kunnen trekken. Iemand die de zorg en/of ziektebeeld begrijpt en een maatje waar ze vooral veel leuke dingen mee kunnen doen. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.