Stop de honden afslachterij in Vietnam | Geld inzamelen
 
 

Stop de honden afslachterij in Vietnam

Iedere dag als ik van mijn werk kwam in Hai Phong Vietnam kon ik het janken van honden

Iedere dag kwam ik van het werk, scheepswerf in Hai Phong Vietnam en hoorde honden janken, beneden mijn apartement zat een restaurant en achterin werden de honden geslacht, nou zeg maar gerust afgeslacht, de poten worden eerst gebroken terwijl ze nog leven om adrinaliene aan te laten maken wat beter smaak geeft aan het vlees, daarna word de keel doorgesneden, half uurtje later meestal. ik kon er niets aan doen en bijna dagelijks werden we ook uitgenodigd om te komen eten, nee dank u wel zeiden we dan maar. Ook op iedere markt levende honden wachtend op een klant om gegeten te worden. 

Ik wil omdat ik jaren ervaring heb in deze zuid oost aziatische landen een shelter op te zetten en honden een beter leven te geven, er is voldoende land in de bergen vlakbij Da Nang in Vietnam en goedkoop. 

Ik weet dat we niet iedere hond kunnen kopen in Vietnam maar wel veel !!

Ik heb in Thailand Bangkok dieren vrienden zitten die ons willen helpen met de aankoop of huur van goedkoop land en opbouwen van de shelter. Ook zijn er Vietnamezen die het gruwelijk beginnen te vinden.

Sponser een hond, 

Wij kopen de hond van de markt en brengen het naar deze nieuw te bouwen shelter, u mag langskomen om als vrijwillger te werken tijdens uw eventuele vakantie hier, graag zelfs.

Van iedere geadopteerde hond krijgt de sponsor een foto en mag de hond een naam geven, we zullen via een webcam live beelden laten zien van de shelter en de vooruitgang.

We zullen alle honden laten vacineren tegen hondsdolheid.

Sponser en vergeet niet uw email achter te laten of 

Een hond met sponsering voor vacin en eten voor 250 euro per jaar.

Kleine sponsering 10 tot 20 of 30 euro is ook heel welkom, want alles helpt.

Help een hond uit de handen van slachtbedrijven en restaurants.

Sponser alleen als u dierenleed wilt stoppen.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.