Stop Corona in West Afrika

Stop Corona in West Afrika | Geld inzamelen
 
 
Stichting OSM voert actie om mensen in West Afrika te voorzien van beschermende materialen

STOP CORONA in WEST-AFRIKA

OSM werkt al vanaf 2002 in Sierra Leone, Liberia en Togo. Straatarme landen waar de bevolking in de steden dicht op elkaar woont en waar een groot besmettingsrisico is. 1,5 meter is hier geen optie!
Via haar netwerken (ook via social media) informeert OSM de bevolking over de richtlijnen om corona te voorkomen.
Daarnaast worden beschermende materialen gestuurd en worden ook materialen in de landen zelf gemaakt; mondmaskers, plastic kappen als gezichtsbescherming, Veronica Buckets en zeep om op straat handen te kunnen wassen (wanneer er geen waterleiding is). En voedsel!
Al weken lang komen er nauwelijks meer schepen aan in de haven, waardoor ernstige voedseltekorten zijn ontstaan. Het eerste gevolg van de lockdown is HONGER. Daarom wordt rijst verstrekt aan de meest kwetsbare mensen die al in een OSM programma zitten, weduwen (wees)kinderen, en hulpbehoevende ouderen.
Er is nog heel veel nodig om op (nog) grotere schaal te kunnen helpen om deze ziekte in te dammen.

Kijk voor meer info op www.outreachsupport.nl

HOE EERDER WE DEZE ZIEKTE OVERAL TER WERELD KUNNEN INDAMMEN, HOE EERDER WE OOK ZELF WEER VRIJ ZIJN OM OVERAL HEEN TE GAAN!

Help mee en doneer! Via de website is ook contact mogelijk per telefoon en email.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.