Stop broodfok en steun dierenasielen

Stop broodfok en steun dierenasielen | Geld inzamelen
 
 

Beste allen,

Ik, Jan Van Beneden, ben samen met een bevriende dierenarts, J. Vander Linden, op het idee gekomen om een app "MPawer" te ontwikkelen waar alle asieldieren en dieren uit dierenhulporganisaties gratis op mogen, zodat ze vlug en door een zo een groot mogelijk publiek kunnen worden gezien. Dit alles om ervoor te zorgen dat de diertjes veel sneller hun gouden mandje vinden en niet heel hun leven moeten slijten in een asiel/stichting. 

Anderzijds zouden baasjes door een goede zoekfilter op de app snel een gepast dier kunnen vinden en moeten ze niet teruggrijpen naar de andere eenvoudige maar bedroevende oplossing: broodfok.

Een ander idee voor de app is een soort van meter- en peterschap in het leven te roepen.  Veel oudere mensen stellen zich vragen over de toekomst van hun geliefde viervoeter als er iets gebeurt met zijn baasje.  Vaak overwegen ze om het dier te laten inslapen om toch maar te vermijden dat het naar een asiel moet worden gebracht.  Via de app kunnen ze op voorhand contact maken met een toekomstig baasje (peter/meter) en zijn ze zeker dat hun huisdier goed terecht komt.

Omdat we deze app gratis ter beschikking willen stellen aan dierenasielen en vzw's hebben we wel wat geld nodig voor de ontwikkeling van de app.

Elke euro is dus welkom,

Alvast heel hartelijk dank voor jullie hulp,

 

Groeten JanEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 40.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.