stoelmobiel | Geld inzamelen
 
 

stoelmobiel

help Erik zijn rolstoelbus te blijven behouden

 Hallo, allemaal mijn naam is Leo Saarloos. Ik ben al jaren bevriend met Erik Looijen. Hij is inmiddels 38 jaar, jammer genoeg rolstoel gebonden maar humor genoeg om de rolstoel niet te hoeven zien. Hij rijdt in een electrische rolstoel met zijn kin . Hij woont zelfstandig Als u hier meer over wil weten kunt u kijken op www.fokuswonen.nl Hij woont inmiddels 17 jaar in Roosendaal. Hiervoor heeft hij vanaf zij 18de in Het Dorrp gewoond te Arnhem. Mede opgericht door de aktie van Mies Bouwman. Helaas  zit de  moeder van Erik vanwege een herseninfarct in een verpleeghuis in Alkmaar. Dit hindert hen echter totaal niet om onder elkaar grappen en grollen uit te halen. Wij verstaan die twee nooit als ze onderling aan het donderjagen zijn. Zij zitten bijv. met een feesthoedje op hun hoofd als er een verjaardag is. Je zou de moeder van Erik geen 66 geven. Er is echter één probleem de moeder van Erik is niet instaat om gezellig bij haar zoon op visite te gaan, want ze wonen 2 uur rijden van  elkaar vandaan. Ik zal even wat meer vertellen over Erik, hij is afgestudeerd psycholoog, hij heeft de studie niet gevolgd om een baan te krijgen maar om bezig te zijn. Erik is vanwegen zijn handicapt niet instaat om een baan te hebben hij is in de wetenschap dat dit niet kon gaan studeren gewoon om bezig te zijn. Ik kan met mijn LTS daar nog een puntje aan zuigen.Erik moet rond komen van een Wajong uitkering dit lukt hem niet meer. hoe hij ook zijn best doet. Hij gaat nog zoveel mogelijk naar zijn moeder hiervoor is hij afhankelijk van de rolstoelbus. Hij heeft echter weinig financiële middelen om de tank nog te kunnen vullen. en  nog te kunnen eten. Daarom vraag ik jullie of jullie een donatie kunnen doen zodat hij nog naar zijn moeder kan blijven gaan.

U kunt contact met mij opnemen per mail [email protected] of met Erik zelf dat zal hij erg leuk vinden [email protected]

 

Erik kan ook niet meer rondkomen van de Wajong uitkering, dus help hem alsjeblieft.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.