Stichting Tehuis voor Vrouwen in Crisissituaties

Stichting Tehuis voor Vrouwen in Crisissituaties | Geld inzamelen
 
 
Stichting Tehuis voor Vrouwen in Crisissituaties

In het kader van mijn beroep en persoonlijke achtergrond heb ik er dit jaar voor gekozen geen cadeau's te ontvangen.

Ik wil namens de Stichting Tehuis voor Vrouwen in Crisissituaties aandacht vragen voor Huiselijk Geweld. Het opvanghuis is in 2010 afgebrand en wordt sinds kort weer opnieuw opgebouwd. Hierbij is alle hulp nodig die zij kunnen gebruiken. De stichting zet zich in tegen huiselijk geweld en vangt vrouwen op die hier slachtoffer van zijn.

Ik ben momenteel werkzaam in het werkveld en zie dat wij hier in Nederland toegang hebben tot een hoop voorzieningen. Helaas is niet iedereen hier bij gebaat.

Echter speelt Huiselijk Geweld wereldwijd. Met mijn raakvlak met Suriname, wil ik dit jaar geld inzamelen om vrouwen in crisissituaties te steunen.

Via Projekta ben ik in contact gekomen met Rayah Bhattacharji. Zij gaf me aan dat ik liever het geld aan hun kan schenken dan aan hun. Een nobele actie!

Hieronder treft u hun facebook pagina waarmee u een impressie krijgt wat de Stichting Tehuis voor Vrouwen in Crisissituaties doet:

https://www.facebook.com/Sticris-309031373079626/

 

Met een duidelijk doel voor ogen, hoop ik waarde te kunnen toevoegen vanuit mijn expertise en jullie steun.

Een bijdrage werkt als een druppel dat op stil water valt, een kring dat steeds groter wordt. Elke donatie, groot of klein maakt een grote impact.

Met de bijdrage zal ik 2 zaken behartigen:

- Kennis en materiaal overdragen aan de stichting hoe de opvang verder kan ontwikkeld worden

- Een directe donatie aan de wederopbouw van het opvanghuis.

Uw bijdrage wordt meer dan gewaardeerd!

Deel dit bericht a.u.b.!! Bij de eerste 10 euro aan donaties zal de actie gepubliceerd worden. Laten we social media als middel gebruiken anderen te helpen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.